50 Fantastisk kæledyr Pets Ace er en fantastisk dreng

Ace er en fantastisk dreng

En flok af dagpleje unge går forbi vores baghave hver morgen, hvis den er varm. De unge går inden for 15 meter fra vores dør, der er knyttet sammen i en linje. Min hund lurer ofte om morgenen sollys, når de passerer.

Ace kan lide at knurres stille fra vinduet, eller han afslører to, bit “woofs.” Det er naturligt for enhver form for hund at gøre dette, men jeg tolererer ikke bjælkning eller knurrende. En knurr eller en woof for at advare mig er fint, men ikke mere. Dette er kontrakten mellem ACE såvel som jeg.

I dag læste jeg, da de unge gik forbi. Min hund så dem, dunket halen og slappede en blød knurr. Næsten som stille knurrende.

”Hvilken god dreng er du, ess,” sagde jeg. Han så på mig, rolig såvel som cool, som om det ikke var nogen enorm aftale. Men hans hale dunket såvel som dunket. Jeg tror, ​​han var stolt af sig selv.

Vi er nødt til at huske på at belønne vores store hunde. Et par af os har disse lette, ikke-reaktive hunde som Ace. Nogle gange forventer vi også meget af dem. Nogle gange er de så gode, vi bemærker ikke engang, medmindre de skruer op.

Du er en god dreng, ess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *