50 Fantastisk kæledyr Pets Sort og Tan Labrador Retriever Puppy

Sort og Tan Labrador Retriever Puppy

Dette indlæg kan indeholde tilknyttede links. Vi kan tjene penge eller produkter fra de virksomheder, der er nævnt i dette indlæg.
Jeg gik bare tilbage gennem min e -mail, og jeg bemærkede, at jeg havde sort og solbrun Labrador Retriever hvalpfotos fra en af ​​mine læsere, der sad i min indbakke. Desværre falder jeg undertiden bag på mine postopgaver, og jeg ville have denne på stedet ASAP.
Hvordan kan du modstå sød laboratoriehvalpe?
Sorte og solbrune laboratoriehvalpe
En note fra vores læser:
Her er et billede af mit mandlige sorte og solbrune lab. Han blev født 1-29-2009 og han er ude af et kuld på 10; Han er 5 uger gammel nu. Denne lille fyr har en pokker af en personlighed på ham. Forældrene til ham er gule og sorte; Momma er gul og far er sort. Jeg ejer begge forældre, og det er første gang, de nogensinde har kastet en sort og solbrun hvalp. Faren for ham er en fantastisk dukejagthund, og jeg tror, ​​at denne lille fyr vil være ligesom ham. Jeg sender dig også et billede af Leo (faren) og Lacy (moren) Det andet billede er af hans brødre og søster.

Sort og solbrun lab hvalp

Sorte og gule lab hvalpe

Sort, sort og solbrune og gule laboratoriehvalpe

Black Lab Daddy

Gul laboratorium

Nogle fantastiske fotos af gule, sorte, sorte og solbrune labrador retriever hvalpe. hvad med dig? Har du nogensinde set et sort og solbrunt laboratorium?
Topvalg til vores hvalpe
Bedste hvalpelegetøj Vi kan godt lide: Tendoos hvalp legetøj m/ hjerteslag og varmepakker – perfekt til nye hvalpe. Hjælper med at lette angst i deres nye hjem.
Bedste hunde tygger vi kan lide: Bones & Chews Bully Sticks – Alle vores hvalpe elsker at bide, nip og tygge. Vi elsker at bruge mobbepinde til at hjælpe med at aflede denne uønskede opførsel.
Bedste hundebehandlinger, vi kan lide: Crazy Dog Train-Me-godbidder-Vi bruger disse som vores højværdi-godbidder til vores guidehundhvalpe.
Bedste friske hundefoder, vi kan lide: The Farmer’s Dog – For et par måneder siden begyndte vi at fodre Raven Fresh Dog Food, og hun elsker det! Få 50% rabat på din første ordre af landmandens hund.

Tjek flere af vores favoritter på vores nye hvalpecheckliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *