50 Fantastisk kæledyr Pets Tilståelse: Min hund er super nøjeregnende, og det er sandsynligvis al min skyld

Tilståelse: Min hund er super nøjeregnende, og det er sandsynligvis al min skyld

tilståelse: min hund er super nøjeregnende, og det er sandsynligvis al min skyld

Sidste opdateret den 28. april 2017 af hvalpelækager 5 kommentarer
Har du nogensinde klappet en kat, når de pludselig går i fuld dæmontilstand? Ting er pæne og afslappende et minut – de purrer og nyder en dejlig kitty massage, men så beslutter de pludselig, at omg hvorfor rørte du min mave, du inkompetente nar, og inden du er klar over, hvad der i helvede foregår de, sparker de dig med Deres bagben og bider din arm …

x

Kæledyr

0 sekunder på 34 sekunder

Direkte
00:00
00:34
00:34

via QuickMeme

Tilståelse: Min hund er super nøjeregnende, og jeg er sikker på, at det er al min skyld

Nå, min hund er sådan, og det er virkelig pinligt. Hun er ikke i sig selv aggressiv, og hun bider ikke, men hun går bestemt fra dette er så fantastisk, du er den bedste masseuse i verden! til hvad i helvede tror du, du laver ved at røre ved min fod ??? på mindre end et sekund.

Hun mumler, hun stønner, og hun flopper rundt som en forbandet nar, hvis du rører hende på den forkerte måde – og dette inkluderer let at børste op mod hendes hale ved ulykke eller våger at røre ved en af ​​hendes dyrebare hendes bagfødder. Det er på samme måde som en hvalp handler, når de er superhyper og legende – og hun gør det stadig på 5 år gammel. Min hund er super nøjeregnende.

Jeg får det ikke, det gør jeg virkelig ikke. Hunde (i det mindste alle dem, jeg har haft gennem årene), er generelt temmelig afslappet, når det kommer til at være kæledyr. Og for det meste er de temmelig tillidsfulde, når det kommer til alle de underlige ting, vi kan lide at gøre mod dem, såsom at klippe deres negle, rengøre deres ører eller børste deres tænder.

Men Laika? Hun vil ikke have noget af det, og hun er bestemt ikke bange for at fortælle dig om sin modvilje over noget. Hun kan ikke engang tolerere en let børstning med en super blød hårbørste i mere end 10 sekunder, før hun begynder at have en pasform. Hun vil floppe rundt, rulle på ryggen og begynde at klappe alt, hvad der kommer tæt på hende.

For det meste er jeg vant til det. 5 år af denne fussiness virker temmelig normal for mig, men når vi skal gå til dyrlægen? Åh kære … hun skrig blodige mord, når hun får skud, og hun tilbringer det meste af tiden på ryggen, der grader ethvert stetoskop eller dyrlæge hænder, der kommer hendes vej. Det er lidt pinligt at sige mildt, og det er bestemt en af ​​grundene til, at det at tage en tur til dyrlægen er noget, jeg betragter som en debakel.

Det, jeg ikke forstår så meget, er hvorfor. Hvorfor al mistillid? Hvorfor al fussiness? Vi foretog ture til dyrlægen ved mange lejligheder bare for at hende til at få godbidder fra personalet og blive vejet – du ved, enkle gode ting for at få hende vant til stedet og en måde for hende at føle sig mere komfortabel der.

Har det syntes at fungere? Ikke rigtig .. Jeg mener, at vi kan gå til Vets Office og blive i venteværelset ikke noget problem. Men når det er tid til hendes undersøgelse? Alle helvede bryder taber igen. Hun flopper rundt, stønner og handler en fjols – hvilket gør det næsten umuligt at få noget produktivt gjort. Hjemme kan jeg næppe se inde i hendes ører uden øjeblikkelig mistanke – på Vets Office udført af en professionel er det stort set en no go.

via memegenerator

Min hunds besvær er endnu værre hos dyrlægen

Desværre på grund af denne gående svin vilde handling af hendes, bliver hun nu forvirret over dyrlægen. Hun er aldrig bidt, og hun knurrer ikke meget, men hun er så forbandet vokal, at jeg føler, at det er bedre at fejle på siden af ​​forsigtighed. Nævnte jeg, hvor pinligt dette er? Ok ville bare sikre dig, at du fik det punkt.

Sammenlignet med nogen af ​​mine tidligere hunde har jeg tilbragt mere tid med Laika på at prøve at desensibilisere hende til alle de underlige ting, som mennesker vil gøre mod hende på et tidspunkt i hendes liv. Jeg har klippet hendes negle mindst ugentligt i 5 år ved hjælp af de bedst mulige godbidder, og husker altid at tage det langsomt, da det åbenbart ikke er en favoritaktivitet hos hende.

Jeg har børstet hendes tænder hver dag i årevis, men tror du, at det stopper galskaben? Nej. Hver eneste nat er det den samme gamle flopping om & stønn, selvom jeg er så blid som muligt. Jeg gør det til en vane at se i ørerne og undersøge hendes øjne, selv når jeg ikke tror, ​​at noget er galt – bare for at få hende endnu mere vant til det, og at lade hende vide, at der ikke vil ske noget dårligt eller Kurty, men alligevel er hun stadig Ser på mig med det look, jeg kender alt til godt. Den der siger, at jeg er ved at narre frak ud, hvis du rører ved min øre endnu en gang. Efter år med dette begynder jeg at undre mig over, om jeg er problemet …

Er det muligt, at jeg har kodet hende for meget? Er min egen følsomhed over for hendes følsomhed for at gøre alt værre? Gør hun bare et spil af alle disse ting? Jeg ville ønske jeg vidste det. Eller er det muligt, at nogle hunde bare er super nøjeregnende små brats? Eller er det muligt, at Laika bare er så følsom over for berøring, at alt ikke bare generer hende, det generer hende virkelig… .Jeg ville ønske jeg vidste det.

Uanset hvad den faktiske årsag er en ting er klar – Laika kan ikke lide at blive rodet med. Det er ikke Mattnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *