50 Fantastisk kæledyr Pets Valg af T-Bone

Valg af T-Bone

Gæstepublicering af Lucy Burdette
Denne udgivelse inkluderer tilknyttede links*

Jeg har haft en katte i mit liv nogensinde, fordi året jeg fyldte 13. Jeg ønskede to ting til min fødselsdag det år – Mickey Dolenz fra The Monkees, samt en killing. Min mor var smart tilstrækkelig til at acceptere killingen. Det var dog januar såvel som ikke killingssæsonen. Hun opdagede en, der var blevet vendt tilbage til pundet af hans adoptivfamilie. Vi kaldte ham Tigger, så godt som jeg stadig har kvitteringen stemplet “ingen refusion.”

Begge vores lodne husholdningsmedlemmer døde den sidste sommer, så godt jeg har savnet dem frygteligt. Jeg bekymrede mig for, at jeg aldrig ville opdage dyre venner så vidunderlige. Så godt som jeg havde brug for tid til at sørge, såvel som at finde ud af, hvad der ville være næste med min mand.

Men i januar kom min fødselsdag igen rundt (et skræmmende antal år sidste 13), så godt jeg besluttede med meget opmuntring at tage et kig på Florida Secrets Animal Shelter.

Det gamle husly blev fundet ud på Stock Island, såvel som det var lille såvel som sprængt med dyr. (De frivillige såvel som arbejdere var begejstrede for at komme til den nye bygning i februar.) Dette var kontoret såvel som venteværelset – i den anden ende var en grå katte i et bur ved navn “Saucy”, et Gila -monster, hamstere , en enorm slange såvel som adskillige fugle. Ud over at dette var vigtigt vest, var der en hane bag en port.

Min kammerat Stan gik med mig – jeg kan ikke begynde at forklare nøjagtigt, hvor overvældende det var at se 60 katte i fire små værelser … hvordan man vælger? Jeg troede på en tiger, enten gul som tigger eller grå som Evinrude i de essentielle vestmysterier.

Vi tilfredse T-Bone, der blev fundet af en ven fra gymnastiksalen …

Og så kom Ramp, en ekstremt frisky killing, der præsenterede sig selv på mit bryst såvel som at klamre sig der purring …

Jeg sagde til Stan, “Jeg antager, at jeg er blevet valgt.” Så vi gik tilbage til kontoret såvel som fortalte dem, at jeg ville indikere på Ramp.

“Åh,” sagde Del, den administrative assistent, “Ramp har en hel del varm omkring sig.” (Cat-Shelter taler for han er varm.) “Vi har allerede fire applikationer på ham.”

“Ok, hvad med T-Bone?”

”Han har også et holdansøgning på ham.”

Så jeg gik hjem, utilfreds såvel som ikke i stand til at vælge en anden. To dage senere e-mailede min fitnesscenter Buddy igen med billeder af T-Bone:

Han hilste på mig ved døren
Spillet såvel som purret
Fulgte mig til de andre værelser

Menneskerne med holdet er ikke ‘denne kattespecifikke’

Gå omfavne ham

Og det gjorde jeg også. Han tilbragte de allerførste par timer i vaskerummet, mens jeg checkede ud i hallen og chattede med ham.

I slutningen af ​​hans allerførste dag … (skal lide den to-tonede pote …)

Og her er næste morgen …

Jeg indrømmer at være helt besat. Så godt som jeg finder ud af, hvordan han vil finde ud af det nye mysterium, der kommer i 2020. I mellemtiden offentliggjorde al den typiske rollebesætning af kattepersoner deres funktion i en dødbringende fest, den niende essentielle West Food Movie Critic Secret offentliggjorde dette Uge af Crooked Lane Books!

Om en dødbringende fest

Inden essentiel zest madfilmkritiker Hayley Snow’s husholdning falder ned på øen til Thanksgiving såvel som hendes bryllupsbegivenhed til hjertets bankende detektiv Nathan Bransford, har hun en sidste opgave – en evaluering af en skaldyrsmagningstur udført af sin Buddy Analise Smith. Men når en af ​​turisterne kollapser på det sidste stop, beder Analy hende om at undersøge, før myndighederne ødelægger hendes firma og lukker de regionale essentielle vestlige spisesteder på hendes turné. Tryk monteres, når analisering af telefonen ringer til anden gang for at anmode om, at Hayley tilfredsstiller med kok Martha Hubbard, der forberedte vigtige kalk tærter til smagturen såvel som er bange for, at nogen forgiftede hendes tærter for at ødelægge sit omdømme. Kokke rundt omkring i byen forbereder deres versioner af en Thanksgiving -fest, men med en morder på løsningen, vil Hayley såvel som hendes venner have noget delegeret være taknemmelige for?

Om Lucy Burdette

Den kliniske psykolog Lucy Burdette (alias Roberta Isleib) har udgivet 17 mysterier, inklusive den seneste i den essentielle West Food Movie Critic-serie, en dødbringende fest (Crooked Lane Books, maj 2018.) Hendes bøger såvel som historier er blevet kortlistet For Agatha, Anthony, såvel som Macavity Awards. Hun er medlem af Secret Writers of America samt en tidligere præsident for søstre i kriminalitet. Hun blogger på Jungleredwriters.com samt deler hende som til mad med de kulinariske forfattere på MysteryLoverSkitchen.com. Hun bor i Madison CT såvel som Essential West FL. tjekket meget mere på. Du kan ligeledes opdage Lucy på Facebook såvel som Instagram.

*The Mindful Feline er en deltager i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet marketingprogram designet til at tilbyde et indebærer for os at indgive gebyrer ved at linke til Amazon.com såvel som tilknyttede websteder. Dette indebærer, at hvis du vælger at købe med nogen form for vores linknull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *