50 Fantastisk kæledyr Pets Tillykke med den femte gotcha -dag, Baxter!

Tillykke med den femte gotcha -dag, Baxter!

7. juli markerer fem år med, at Baxter er en del af vores familie. År tilbage blev jeg påvirket af Tracey på Like Lives On for at komponere et brev til Baxter hvert år på sin gotcha -dag. Lige her er breve fra år 1, år 2, år 3, år 4 samt Baxter’s adoptionshistorie.

Kære Baxter,

I denne familie gør vi ting sammen. Det betyder vanskelige tider, gode tider, rutinemæssige tider – vi er en enhed. Jeg er så taknemmelig for de mange metoder, du har været der, uanset hvad vores bit husstand er gået med det sidste år.

Du har lært mig accept – af mennesker, situationer, liv. Du tilpasser dig, går med strømmen såvel som at gøre det, der er nødvendigt – selvom du måske ikke er begejstret, når din gåtur er forkortet, da spædbarnet er træt af at være i hendes klapvogn.

Jeg var usikker på nøjagtigt, hvordan du ville være sammen med din nye søster, så godt jeg ønskede frygteligt, at du skulle være okay med at være en enorm bror. Jeg er så stolt af nøjagtigt, hvor blid du er med Ellie. Jeg har gjort min fineste for at hjælpe dig med at justere, men du har gjort det meste af det selv. Du er naturligvis venlig såvel som omsorgsfuld, såvel som jeg føler mig så heldig, at vi opdagede dig for alle disse år siden.

Vi har haft en stor glæde i det forløbne år, såvel som vi har haft nogle vanskelige tider. Du har ventet tålmodig alene i huset med lange dage eller villigt gået til bedstemors såvel som bedstefar. Du har lyttet til os under ture, når vi diskuterer vores frygt såvel som vores håb. Du står ved mig i hårde dage, hvor jeg begraver min tårevåge med i din pels.

Jeg angår nogle gange, at jeg ikke giver dig mit bedste. Ikke tilstrækkelige vandreture, ikke tilstrækkelige ridser, ikke tilstrækkelig hentning, ikke tilstrækkelig samtale. Dog ser du aldrig ud til at holde det imod mig. Du tager det, jeg kan give dig såvel som at vente – for det meste tålmodig – til din tur.

Du accepterer omstændigheder, når de kommer. så godt som du accepterer mig uden dom. Du er et godt eksempel for mig. Sig tak til dig i fem vidunderlige år.

Elsker,
Julia

Hvad har du opdaget af din hund? Præcis hvordan fejrer du din hunds fødselsdag eller adoptionsårsdag?

Julia Thomson er en blogforfatter derhjemme på 129 hektar, hvor hun komponerer om sine eventyr om land, der bor såvel som DIY -renovering. Hun såvel som sin husstand online på en 129 hektar stor gård i Ontario, Canada. Overhold Julia på Instagram her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *