50 Fantastisk kæledyr Uncategorized Mød hertug og lær, hvad det kræver at være en dock dykkerhund

Mød hertug og lær, hvad det kræver at være en dock dykkerhund

addThis delingsknapper til FacebookFacebookFacebookShare til TwitterTwitterTwittersshare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore6

I dag vil vi gerne introducere dig til en speciel hund ved navn Duke. Han er en belgisk Malinois, der for nylig opdagede sin lidenskab, Dock Diving. Er du ikke bekendt med sporten? Læs videre for at lære mere om Duke og hans dock -dykkerventyr!

Hertug, hvordan kom du i gang i dock -dykning?
Jeg begyndte at dykke i slutningen af ​​juli 2016. Jeg var bare en ung hvalp, 9 måneder gammel (jeg er meget mere klog og moden nu på 13 måneder gammel!) Jeg gætte på, at jeg forårsagede en masse ruckus derhjemme, fordi mor var Konstant på udkig efter nye måder at holde mig travlt på! Hun snuble over en dock -dykkerbegivenhed online, i Dayton, Ohio, og næste ting vidste jeg, at vi kørte cirka 4 timer til dette virkelig seje sted med alle slags mennesker og andre hunde. Jeg fik lov til at løbe af en lang dock og hoppe ind i en kæmpe vandpool efter mit yndlingslegetøj! Tal om sjov! Det var starten på noget virkelig specielt! Jeg prøvede det flere gange den weekend og havde det så godt med min familie. Mor og far fungerede begge som min handler i starten, men så lod de min bedste kammerat Zakary (min 14 år gamle menneskelige dreng) have en tur, og vi gjorde et så godt hold, at han og jeg har gjort alle begivenhederne sammen lige siden.

Kan du fortælle os lidt om dockdykning, og hvilke begivenheder du deltager i?
Jo da! Der er flere forskellige organisationer, der afholder begivenheder over hele landet. Hver organisation kører tingene lidt anderledes end den næste og kalder deres discipliner forskellige navne, men for det meste er ideen den samme.

Generelt har Dock Diving 3 hoveddiscipliner. Stor luft, ekstrem lodret og hastighed hentning. Big Air er, hvor du løber og springer af en 40 ft dock, ind i en 40 ft pool, der jagter efter dit legetøj, som din handler kaster i luften. De måler, hvor langt du hopper ind i poolen, hvor din hale sæt (hvor din hale begynder) rammer vandet. Mit første store lufthopp var 12 fod 4 tommer i Dayton. Mit personlige bedste er nu op til 25 fod 4 tommer!

Ekstreme lodrette kan være min nye yndlingsbegivenhed. De hænger en kofanger i luften over vandet, 4 meter fra enden af ​​kajen og ser, hvor høje de kan hæve den (2 tommer ad gangen), indtil du ikke kan gribe kofangeren mere. De sætter dig op omkring 3 skridt fra enden af ​​dokken og bruger al din magt til at hoppe op og slå kofangeren fra apparatet. Mor insisterede på, at vi ventede, indtil jeg var et år gammel med at prøve EV, fordi hun var bekymret for, at jeg var for ung og ikke ønskede, at jeg skulle komme til skade. Så jeg har kun prøvet det en gang hidtil på en begivenhed i Columbus, Ohio i oktober. De startede mig på 5 fod 2 tommer, og jeg kom helt til 7 fod! Jeg ser frem til at prøve mere EV i foråret 2017, når jeg er lidt ældre.

Speed ​​hent er også meget sjov. De hænger en kofanger i slutningen af ​​poolen og ser, hvor hurtigt du kan komme til den ved at timere dig. Jeg har prøvet det omkring 3 gange nu, og min hurtigste løb er 6,1 sekunder! Der er også lufthentning gennem NADD- og duellerende hunde, som er en del af dockhunde. Duellerende hunde ligner hastighed, som kun henter, at du faktisk kører side om side med en anden hund på kajen. Det er som drag racing for hunde! En anden af ​​mine nye favoritter!

Hvordan er din træningsrutine?
Jeg er altid meget aktiv. Hver dag prøver vi at komme på mindst 2-3 timers træning. Jeg har min menneskelige dreng kaste mig tennisbolden 20-30 gange for at blive opvarmet. Så går vi en tur eller en vandretur i skoven til åen bag vores hus med min søster, Lucy! Hvis vejret ikke er særlig godt, spiller vi indendørs “Find det” eller en anden form for mental stimulering. Vi har et andet indendørs spil, der involverer en skør kontrast, som jeg er nødt til at manipulere for at få godbidderne ud af.

Mor eller Zak (når de prøver at slappe af og blive trætte af, at jeg slipper uendelige legetøj på deres skød) vil smide legetøjet ned ad trappen, og jeg løber op og ned henter det. Jeg kunne gøre det hele dagen, hvis de ville lade mig! Vi praktiserer også vores dock -rutine på land flere gange hver uge. Zak mener, det er at hjælpe mig med min lydighed på kajen, men det er virkelig for ham at øve hans timing og hans kast. Jeg lod ham tro, at jeg er den, der har brug for praksis!

Vi prøver at få faktisk dockpraksis i den lukkede dock med vores træner, Marie Buckingham, mindst en gang om måneden. Hendes facilitet er placeret i Shelby, Ohio, og hun har alle de forskellige discipliner med dockdykning der.

Gør du altid, hvad din handler, Zakary, spørger dig?
Lol! Nå, jeg prøver virkelig! Zak arbejder så hårdt med mig på mine kommandoer, at jeg virkelig vil glæde ham, og for det meste er jeg meget velopdragen. Der er nogle gange, at det virkelig er svært at holde min ro, især ved de store begivenheder, fordi jeg bare er så ophidset fra de store jublende skarer og ikke kan vente med at konkurrere! Når jeg ser poolen og dock i kNu nøjagtigt hvad der kommer næste, og så nogle gange vil du se mig trække ham til trinnene ved konkurrencer.

Den anden ting, der er hård nogle gange, er at vente på, at han giver mig udgivelsesstikket. Når han sætter mig i en ned/ophold i begyndelsen af ​​kajen, og han går til slutningen og gør mig klar til at frigive mig for at jage legetøjet, har jeg en tendens til at “krybe” eller “hærcrawl” mod ham, fordi jeg bare kan ‘ Jeg indeholder min begejstring og chomping på bit for at få det legetøj! Men jeg elsker virkelig min dreng, og jeg vil altid give 110% af enhver opgave, som Zak spørger om mig!

Hvad er din yndlingsdel af at konkurrere?
Jeg nyder virkelig alt ved det. Hvad kunne være sjovere end at komme til at spille på kajen med din bedste ven? Men min yndlingsdel af konkurrencen skal være den tid, jeg får til at tilbringe med min familie. Jeg får deres udelte opmærksomhed hele weekenden! Vi tilbringer timer sammen i bilen og kører til den næste begivenhed. Vi har altid så store eventyr! Uanset om det besøger en ny by, spiser på en ny restaurant eller udforsker et nyt hotel. Jeg nyder også at møde alle mennesker og andre hunde. Vi har fået nogle virkelig gode venner på så kort tid!

Hertug, du er meget atletisk! Hvordan forbliver du sund og fit?
Nå, tak fordi du bemærkede! Jeg ser ret flot ud, er det ikke? Jeg er en belgisk Malinois, de fleste af os er temmelig fit, fordi vi er sådan en aktiv race. At holde travlt med alle de forskellige aktiviteter, vi udfører, er en stor hjælp, og mor overvåger virkelig, hvad jeg spiser. Hun siger ”kun det bedste for dig hertug”, men lader mig aldrig have nogen pizzaskorpe på Pizza Night. Den pizza lugter helt sikkert meget bedre end hvad jeg får! Ikke sikker på, hvad det handler om!

Udover Dock Diving, hvad er nogle af dine andre yndlingsaktiviteter?
Jeg elsker at spille hentning, lange gåture og spille “Find It”. Jeg elsker også at modvirke min søster, Lucy, tæller det? For at holde mig travlt denne vinter starter vi næsearbejdskurser, som jeg er super begejstret for. Jeg bliver også trænet som min mors servicehund, så det er også meget sjovt! Næste år håber vi at begynde at udforske søge- og redningsarbejde. Det ville være dejligt at bruge nogle af mine evner på en måde, der giver tilbage til samfundet!

Har du noget råd til andre hunde, der gerne vil prøve Dock Diving?
Ja! Gå derude og prøv det! Du vil have så god tid med dine mennesker, jeg lover dig! Alt hvad du behøver at have er et højt legetøjsdrev og en kærlighed til vand. Selv hvis du ikke tror, ​​du elsker vand, skal du fortsætte med at prøve! Min søster Lucy er stadig sky af vandet, men hun prøver fortsat, og en dag ved jeg, at hun også hopper med mig! Det er sådan en sjov familieaktivitet. Du behøver ikke at være den største hoppehund for at have en god tid!

At komme udenfor, nyde solskin, lege med dine mennesker, er der intet mere underholdende! Når du prøver det, vil du sandsynligvis være så afhængig af det som jeg er! Hvis du ikke er sikker på, hvordan du kommer i gang, kan du tjekke de forskellige organisationswebsteder for kommende begivenheder. Du kan også nå ud til mig på min Facebook- eller Twitter -side, jeg ville med glæde hjælpe dig med at finde en facilitet i dit område for at prøve det! Jeg håber snart at se dig på kajen!

Hundetræning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *