50 Fantastisk kæledyr Pets Mobil vs Beauty Parlor

Mobil vs Beauty Parlor

af Groomer til Groomer
2. oktober 2018
Groomer to Groomer spurgte vores Facebook -tilhængere: For dem af jer, der arbejdede både i en skønhedssalong såvel som som en mobil groomer, hvad opdager du som fordele såvel som ulemper ved hver? Svarene kan overraske dig …

Jessica T. ”Der er ingen fordele ved at arbejde i en skønhedssalong, efter at du har været mobil pleje. Kun con for mobil pleje – trafik! ”

Carole P. “Mobile ulemper: Intet badeværelse, ensomt, ingen til at hjælpe med en vanskelig hund eller være der i situationen, der sker noget, trafik, varmt om sommeren såvel som køligt om vinteren.

Salon Cons: Højt, konstante afbrydelser, stressende, når de er travlt. ”
Annoncer

Jackie D. ”Jeg har plejet i saloner såvel som plejet af dyrlæger. (Det har) nu været 2 år med min egen mobile plejevogn, som min hendes husbond lavede. Jeg kan godt lide at være min egen manager såvel som ikke at skulle arbejde med andre mennesker. ”

Lynn G. ”For mig er Pro of a Beauty Parlour, at klienten kommer til dig. Ulemper, al støj såvel som opstand!

Pro of Mobile Grooming er det er en – på – en med hunden uden andre hunde, der bjælker såvel som at vente. Ulemper ville bestemt være webtrafikken såvel som køretid! ”

Deann H. ”Jeg online i Las Vegas, tilbragte 17 år i en skønhedssalong samt 10 af disse år med at styre såvel som pleje – meget stressende, når man beskæftiger sig med vanskeligt personale såvel som kunder.

Salonpros: behøver aldrig at fylde såvel som tomt vand, have fremragende vandtryk.

Jeg har været mobil i 10 måneder såvel som at elske det.

Mobile proffer: Mindre stress, ikke venter på, at nogen skal falde af eller hente, forbindelser, jeg opretter med disse klienter, er givende.

Jeg føler personligt min værdi som en mobil groomer. Ja, tilpasning til ekstrem vejrforhold såvel som webtrafik kan være hård, uanset hvor værd hvert minut i bytte for ikke at håndtere skønhedsstue -stress. ”

Janice P. ”Vi har ekstremt kølige vintre så godt som vi ikke havde aften/nat klimaadministreret opbevaring til mobilen. Hver aften måtte alle tanke såvel som slanger drænes, inklusive frisk vand. Mine allergier blev vanvittigt i det lille område med håret såvel som slid. Forfærdeligt – vi havde det en vinter! Jeg kan godt lide mine saloner, jeg kan godt lide hjælpen, jeg kan godt lide, at vores næste hunde allerede er der såvel som parat til at afslutte. Jeg kan godt lide pladsen, opbevaring såvel som vores luftrensere. Jeg er skønhedssalong hele vejen. ”

Nat N. “Mobile fordele: Mindre fysisk stress, flere penge!

Mobile ulemper: Opdage parkeringsplads til en 15 fods varevogn i en storby by, der skal hænge ud med såvel som at gå i folks hjem samt tale med dem i 30 minutter, mens de opdager deres hund. Jeg er alt sammen for at producere en forbindelse med dine klienter, men det var lidt meget for mig at være på det niveau.

Salonpros: Du har samarbejdere at tale med.

Salon Cons: Du har samarbejdere! ”

Mona B. ”Jeg laver både mobil såvel som studio. Hovedsagelig af mig selv såvel som til tider hjælper mit barn.

Mobile Pros: Mobile tjener flere penge på kortere tid. Jeg arbejder kun med hunde under 30 kg, og ikke har svært ved at få mindre matede hunde. Jeg får meget bedre tippere, ingen stress så godt som jeg kan parkere overalt med min varevogn. Ja, jeg har et badeværelse. Det er et lille område, men det fungerer.

Mobile Con: Jeg kan ikke lide at bruge blæseren i lidt plads. Mest sandsynligt min eneste klage.

Studio Pros: Afslappende, jeg har en hel del plads, jeg gebyr mindre, men klienter kører længere end andre butikker, jeg har mere udstyr. Jeg tror, at arbejde fra huset er meget bedre end butikker. Folk er meget pænere. ”

Taryn B. ”Jeg har både så godt som begge – begge har fordele og ulemper.

Salonpros: Mere plads til at medbringe mere udstyr/shampoo/lager osv., Hunde kan forblive længere, hvis nødvendigt, gåture – i kan give yderligere forretning, klimaadministreret hele dagen, vaskemaskine til rådighed, toilet, køleskab/frokostområde, bure til Hjælp med at tørre flere hunde på nøjagtigt samme tid.

Salon Cons: Walk – In, leje, elektricitet, telefon, yderligere konfigurationsomkostninger såsom fronttæller, porte såvel som detailhylder, folk ikke vælger hunde på en rettidig måde eller kører sent, flere distraktioner hele dagen.

Mobile proffer: en – til – en med hund, mindre distraktioner, mindre enheder og lagerbehov, kan være mere i styring af din dag, komme ud i frisk luft samt se, hvad der sker i verden, mere loyalitet hos klienter end i skønhed Parlor -klienter, kan gebyrer mere for House Service, No Walk – In, Forstet dig at forstå hunde såvel som ejere bedre.

Mobil ulemper: Vejrtilstand (selvom din mobil er klimakontrolleret, er du stadig nødt til at komme ud i vejrforhold for at få hunde og returnere det), trafik, hvis mobilsystemet nedbrydes, kan du muligvis ikke arbejde, mere nøjeregnende også Da de krævende klienter, som de forventer personlig service, kan tidsbegrænsning for at komme til næste udnævnelse, ejere, der ikke er hus for at fange hund såvel som at få betalt, udstedes. ”

Så hvor evaluerer du på den mobile vs skønhedssalendebat? Deltag i samtalen på www.facebook.com/Groomertogroomermagazin.

Total

4

Aktier

2

0

2

0

0

Annoncer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *