50 Fantastisk kæledyr Pets At vende tilbage til en fosterhund

At vende tilbage til en fosterhund

, når det ikke er så godt at pleje en hund

Spring videre til:
skjule

Når det ikke er så godt at pleje en hund

At fremme en hund fungerer ikke altid

Ting at overveje, før du fremmer en hund

6 grunde til at returnere en fosterhund

1. Fosterhunden kan skade din ejendom.

2. Fosterhunden har alvorlig separationsangst.

3. Fosterhunden er aggressiv over for dig eller din hund.

4. Du, dine familiemedlemmer eller dine kæledyr er konstant stresset.

5. Du har ingen fritid.

6. Dine egne kæledyr tilpasser sig ikke godt til fosterhunden.

5 ting at huske på, hvis du returnerer en fosterhund

1. Der er snesevis af andre måder at hjælpe med at redde hunde på.

2. Du kan altid fremme en anden hund.

3. Du kan fremme en hund i fremtiden, hvis nu ikke er det rigtige tidspunkt.

4. Du er ikke en fiasko for at returnere en fosterhund.

5. Redningsgruppen viser muligvis ikke meget påskønnelse af din indsats.

Du har måske bemærket, at jeg ikke har nævnt Morgan for nylig. Det skyldes, at efter at have fremmet ham i to uger, tog jeg den vanskelige beslutning om at stoppe med at fremme ham.

Dette var ingen skyld i Morgan’s. Han havde en vanskelig tid med at tilpasse sig min livsstil, og jeg havde en vanskelig tid med at tilpasse sig hans.

En af de mest givende ting, en hundeelsker kan gøre, er at fremme. At fremme en hund betyder at give den hund midlertidigt en kærlig hjem, indtil han bliver adopteret. Dette kan tage dage, uger, måneder eller endda år.

Hunde redninger og krisecentre afhænger af plejehjem, fordi der ikke er nok husly plads til at huse så mange hjemløse hunde. Plus, i en hjemmeindstilling er det lettere at lære mere om hunden og begynde at lære ham at leve ordentligt med en familie.

At fremme en hund fungerer ikke altid

De af os, der plejer hunde, kan ikke lide at tale om de hunde, vi har “mislykkedes” på. Men hvis du spørger de fleste fosterejere, om de nogensinde har returneret en hund af en eller anden grund, vil de fleste sige ja, især hvis de fremmer hund efter hund, år efter år. De kan ikke alle træne.

At vende tilbage til en fosterhund betyder, at han vil bo på et husly eller boardingfacilitet eller forhåbentlig et andet fosterhjem, indtil han bliver vedtaget. Det betyder ikke, at han vil blive aflivet, i det mindste er det ikke tilfældet med den redning, jeg arbejder med.

Jeg har fremmet syv hunde. Jeg vendte tilbage tre af dem inden for to uger på grund af problemer med separationsangst, hvilket betyder, at hundene ville få panik, når de blev alene.

Min første fosterhund brød ud af sin kasse og begyndte at rive min dør fra hinanden, før jeg kom hjem fra arbejde. Velkommen til at fremme! ?

Morgan var min seneste fosterhund, og han havde også problemer med at blive alene. Fordi jeg lejer et byhus og har nære naboer, var dette ikke en god situation.

Morgan er en meget intelligent hund og vil gøre det fint, når han finder den rigtige person til at hjælpe ham gennem sin angst. Jeg er ikke den person.

Jeg har skrevet tidligere indlæg på, skal jeg pleje en hund? Og hvad man skal overveje, før du fremmer en hund. Jeg håber, du vil tjekke disse ud, hvis du er interesseret i at fremme.

Nu hvor jeg har mere erfaring med at fremme, vil jeg røre ved et vanskeligere emne – at returnere en fosterhund, der ikke fungerer.

Ting at overveje, før du fremmer en hund

For det første for at få plejeprocessen til at køre glat, så du forhåbentlig ikke behøver at returnere hunden, skal du tage dig tid til at finde den rigtige hund til at fremme. Jeg kan ikke understrege dette nok.

Stil mange spørgsmål om hver potentiel hund, så du kan finde den rigtige pasform.

Jeg ser altid ud til at sidde fast med hunde, der har adskillelsesproblemer. Dette vil blive undgået i fremtiden, når jeg sørger for at stille de rigtige mennesker de rigtige spørgsmål muligvis flere gange. Nogle vigtige spørgsmål at stille inkluderer:

Er hundehuset? Er hunde kennel trænet? Har hunden angst, når den er alene? Har hunden nogen form for aggression? Hvor meget øvelse har denne bestemte hund brug for? Er hunden spayed/kastreret?

Der er ingen perfekt hund, og de fleste redningshunde vil have et “problem” af en eller anden art. Hvilken hund gør det ikke? Men hvis du ved på forhånd, hvad du har brug for at arbejde på med hunden, kan du begynde at planlægge en rutine og justere din tidsplan.

Husk også, at redning undertiden simpelthen ikke vil vide meget om hunden, især hvis han for nylig blev trukket fra pundet.

*Nyder du denne artikel? get realistic dog training tips emailed once a week. Klik her

6 reasons to return a foster dog

The most important thing to remember is that it’s ok to return a foster dog if it is not working out. You do not have to put up with the dog no matter what, and there are always other dogs you can foster. 

If you have to ask yourself whether or not you should return your foster dog, you probably should return him.

Below are some reasons why someone might return a foster dog. all of these issues can be wOrked gennem over tid, men det tager den rigtige person. Du ved, om du er den rigtige person eller ej.

1. Fosterhunden kan skade din ejendom.

De fleste hunde redninger vil ikke kompensere dig for beskadiget ejendom. De har bare ikke pengene. Dette er noget at være opmærksom på, før du bringer en fosterhund hjem.

Hvis redningen er organiseret nok, vil den sandsynligvis have en form for formularaftale for dig at underskrive, der siger, at du er ansvarlig for alle skader og skader hunden forårsager.

Den redning, jeg arbejder med, betaler for veterinærpleje og mad for alle fosterhunde, selvom jeg er sikker på, at mange plejeejere melder sig frivilligt til at dække disse omkostninger på egen hånd. 4 Luv af Dog betalte endda for Morgan for at gå på træningskurser og hundedag.

Efter syv plejede hunde har jeg stadig haft min rimelige andel af hjemmeskader.

Min første fosterhund beskadigede begge mine store kasser. Bestemte hunde kan nu buste ud af dem. Hun rev også fra hinanden min soveværelsesdør. En nyere fosterhund tyggede op en dørknap.

Jeg har kastet flere legetøj, tæpper og håndklæder, der var helt makuleret. Der er pletter på mine tæpper, der måske aldrig kommer ud. Min bil har taget meget misbrug. Jeg har brugt en dejlig mængde på tæpperensere og papirhåndklæder.

Er det det værd? Det er op til dig at beslutte. ?

2. Fosterhunden har alvorlig separationsangst.

En hund med ægte separationsangstpanik, når de er alene. Han gør mere end bark og græder. En hund med svær separationsangst skader ejendom, bryder ud af kasser og skader sig endda.

Hvis din fosterhund har adskillelsesangst, er der måder, du kan hjælpe ham på. Det vil tage meget tid og tålmodighed.

Hvis du ikke er sikker på, om din fosterhund har ægte angst eller ej, skal du tjekke mit indlæg om hundets adskillelsesangst for en liste over symptomer og hvad du skal gøre ved det.

3. Fosterhunden er aggressiv over for dig eller din hund.

Du ønsker ikke at sætte dig selv, din familie eller andre i fare, medmindre du har erfaring med at rehabilitere aggressive hunde eller villige til at lære – ingen let opgave.

4. Du, dine familiemedlemmer eller dine kæledyr er konstant stresset.

Hvis du konstant er stresset, vil det påvirke alle i dit hus, inklusive fosterhunden.

Lidt stress er uundgåeligt, når du fremmer, og selvfølgelig vil der være en justeringsperiode. Men hvis du er bekymret dag og nat om, hvad fosterhunden får ind, kan hunden være mere stress end han er værd.

Får du nok søvn? Er du vred på hunden hele tiden? For kraftig med ham? I så fald kan hunden være bedre stillet et andet sted.

5. Du har ingen fritid.

Jeg har haft fosterhunde med så ekstrem angst, at jeg bogstaveligt talt ikke engang kunne gå i købmanden i 10 minutter uden at vende tilbage til en ødelagt kennel og beskadigede døre. Jeg var bogstaveligt talt fanget i min egen lejlighed. Ikke en god situation at være i.

6. Dine egne kæledyr tilpasser sig ikke godt til fosterhunden.

Jeg vil ikke sætte mine egne dyr i fare. Hvis jeg ikke kan stole på fosterhunden omkring mine katte eller omkring min hund, er han nødt til at gå. Heldigvis er dette aldrig sket med mig. Alle mine fosterhunde har været gode omkring andre dyr, når de overvåges.

Jeg har dog haft en fosterhund, der var så mentalt ustabil, at bare at være omkring hunden gjorde ess ubehageligt.

Hvis jeg løftede min stemme rundt om hunden, ville Ace kravle væk og slå. Hvis hunden blev ophidset, ville Ace knurres, hvilket er vej ud af karakter for min venlige, blide hund. Jeg lærer at virkelig stole på Aces dom, fordi han altid vil være i stand til at læse andre dyr bedre end jeg kan.

5 ting at huske på, hvis du returnerer en fosterhund

1. Der er snesevis af andre måder at hjælpe med at redde hunde på.

Selvom jeg ikke fremmer Morgan, tjekker jeg ham en gang om ugen på boardingfaciliteten, han i øjeblikket bor på. Jeg tager ham ud for at køre i en nærliggende park, og vi arbejder på lydighedstræning.

Jeg tager også andre redningshunde, der løber, og jeg tager dem til adoptionsbegivenheder. Jeg skriver konstant om redningshundene på denne hundeblog og også på min hund, der kører. There are hundreds of ways you can help homeless dogs without fostering.

2. Du kan altid fremme en anden hund.

There are thousands of dogs that need foster homes. Ikke alle af dem har problemer. find one that you can live with.

3. Du kan fremme en hund i fremtiden, hvis nu ikke er det rigtige tidspunkt.

Right now I have to be more selective about the dogs I foster, but I look forward to the time in my life where I’m able to take on more challenging dogs. perhaps this is the case for you as well.

4. Du er ikke en fiasko for at returnere en fosterhund.

Anyone who attempts to foster a dog has a big heart and deserves a substantial thank you. It means a lot to the dog. even if it didn’t work out, you tried. You made a difference.

5. The rescue group may notVis meget påskønnelse for din indsats.

Husk, at redninger drives af frivillige, der er lige så travlt som dig. Hvis ingen takker dig for dit hårde arbejde, skal du ikke tage det personligt.

Jeg vil gerne se 4 luv af hunde redning få et bedre system på plads for at takke sine frivillige, især nye plejere. Måske er det en opgave, jeg vil tackle, da nogen også skal melde sig frivilligt til at gøre dette!

Som jeg sagde, der er altid noget, du kan gøre for at hjælpe en hund redning. Mulighederne er uendelige, ligesom behovet for mere hjælp er uendelig.

Har du nogensinde fremmet en hund?

Har du nogensinde returneret den hund, før den blev adopteret?

Hvad er nogle måder, du hjælper hjemløse hunde på?

*Nyder du denne artikel? Få realistiske hundetræningstips e -mailet en gang om ugen. Klik her

Relaterede indlæg:

Når du beklager at have fået en hvalp
Returnerer en hund på grund af separationsangst
Returnerer en rednings- eller huslyhund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *