50 Fantastisk kæledyr Pets Hvordan får jeg min hund hund til at være rolig?

Hvordan får jeg min hund hund til at være rolig?

Jeg forsøger at udvikle en rutine med at komplimentere folk på deres hundeadfærd. Ikke deres udseende, størrelse eller race, men deres adfærd.

Ligesom med alt andet er folk meget meget mere tilbøjelige til at komplimentere eller kritisere en hunds udseende snarere end hendes adfærd. Bare tag en Staffordshire Terrier til Pet Dog Park og nyd folk tilbage væk, fordi de ser “Pitbull” snarere end den rolige, veluddannede kæledyrhund, som hun er. Eller tag en god dansker ud og bemærk hvordan folk gisp i hendes størrelse snarere end at sætte pris på hendes mildhed.

Den primære ting, der stikker ud til mig med hunde, er, når jeg ser en, der er rolig og sparket tilbage i offentligheden. Dette skyldes sandsynligvis, at den gennemsnitlige kæledyrhund barks, trækker eller næsten strangles sig på gåture, ture til Petsmart eller en anden gang, hun kommer ud af huset. Jeg bemærker, når en hund er under kontrol, stille og lydhør over for hendes ejer.

Det er et mål for mig at kunne tage min hund, hvor som helst uden problemer. Så når jeg ser et kæledyrshund, der opfører sig bedre end min, bemærker jeg. Det er en hemmelig konkurrence. Mange hunde, jeg interagerer med at opføre sig meget værre end min hund, andre er meget meget mere fokuserede og rolige. Når jeg ser en hund, jeg beundrer, har ejeren typisk lagt meget tid på at arbejde med den hund.

Der er ingen bedre måde at lære om dyreadfærd og træning end at tale med en person, der har succesfuldt uddannet en kæledyrshund til at gøre, hvad du vil have din hund til at gøre. Og mange pet hunde ejere kan lide at høre noget som, “det er en rigtig god hund hund, du har. Hvordan fik du ham til at blive på din side, uanset hvad? ”

Folk komplimenterer mig på, hvor rolige min hund er, og det er et godt kompliment at modtage. Men ingen spørger nogensinde, hvordan han fik den måde. De antager, at det er hans personlighed, at laboratorier er nemme at træne (uh, ja) eller at jeg lucked ud. Disse mennesker har utvivlsomt aldrig set min kæledyrshund besat over en tennisbold eller crash gennem en agility kursus. De ved ikke, at det tog dagligt seks-mile løber og timers træning for at få min hyperdyrhund til at slappe af.

Vi ved alle, at hundehunde ejere gerne prale om deres hunde. Det er hvad vi gør. Vi kan godt lide at klage over dem også, men det er bare en anden version af bagging. “Min kæledyrs hund tog og spiste en hel bøf fra bordet …”

Så, næste gang du ser en velopdragen hund, fortæl hendes ejer, at du er imponeret. Så spørg, hvordan hun kom til det punkt. Der er altid meget mere, vi kan lære.

Hvilke slags komplimenter får din hund hund? Hvad beundrer du i andres hunde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *