50 Fantastisk kæledyr Pets Kan du belønne en hunds frygt?

Kan du belønne en hunds frygt?

Kan du styrke en hunds bekymring ved at klappe såvel som at tale med ham, når han er bange?

I dette indlæg:

Kan du styrke en hunds bekymring ved at give kærlighed?
Hvordan man styrker passende adfærd.
Hvorfor du burde blokere uegnet adfærd.

Dette emne var udfordrende for mig at komponere om. Jeg kom aldrig med et fjern svar på spørgsmålet, så godt som jeg håber, at denne udgivelse vil være et sted for sandfærdig diskussion. Jeg vil gerne høre dine tanker i kommentarerne.

Kan du belønne en hunds bekymring ved at give kærlighed?

Hvis der kun var et simpelt svar!

Jeg konsulterede en række eksperthundfitnessinstruktører til dette indlæg, herunder Anthony Newman, der driver rolig energi hundeuddannelse. Han vendte bekymringen rundt og spurgte mig, hvad jeg troede. Her er et resumé af det, jeg sagde:

Det har altid fungeret for at trøste min hund, når hans bekymring ikke resulterer i aggression. For eksempel, når han er bange for en twister -sirene, vil han krølle sig op på sin seng. Dette generer ikke nogen, så jeg vil roligt kæledyr såvel som at tale med ham – eller se bort fra ham, hvilket sandsynligvis ikke er så rart! Når aggression er involveret, som at bjælke på en fremmed, prøver jeg ikke at give kærlighed. Jeg distraherer ham såvel som belønning af rolig opførsel.

Efter al min forskningsundersøgelse for dette indlæg er det, hvad det kommer til for mig. At give trøst til en bange hunde vil ikke gøre nogen form for skade. Men hvis hunden viser uegnet adfærd siden af ​​denne bekymring – bjælke, tempo, knurrende – så kræver vi at opdage en metode til at instruere såvel som at styrke en meget mere passende opførsel.

”Vi er nødt til at huske, at bekymring er en følelse, ikke en særlig opførsel,” sagde eksperthundfitnessinstruktør Joan Hunter Mayer, ejer af den nysgerrige hund. Vi styrker eller straffer adfærd, ikke følelser.

Newman erklærede ligeledes bekymring vil ikke blive forstærket, fordi forstærkning kommer fra at give en belønning.

”En virkelig bange, ængstelig hunde i en høj-trigger-situation, som tordenvejr-fobi, er bare ligeglad med kosningen,” sagde han. Hjørneting vil ikke være i stand til at opleve den som en belønning.

Hvorfor er dette et vanskeligt emne?

En af grundene til, at dette emne er udfordrende for mig, er, da vi ikke alle er enige om nøjagtigt, hvor bange hunde oversætter vores kærlighed.

Professionel hundefitnessinstruktør Ty Brown af hundevaner online sagde, at han mener, at en ejers kærlighed sandsynligvis kan styrke en hunds frygtelige opførsel, fordi der er en afbrydelse i kommunikationen mellem de to arter.

Et fremragende eksempel på dette er, når en frygt-aggressiv lille hunde bjælker såvel som at knurres af fremmede fra hendes ejers arme. Brown sagde, at han ser dette meget med bithunde.

”Hjørnetøren føler sig bange, såvel som ejeren siger med stemme såvel som kropssprog,” hvilket fremragende job. Det er rigtigt. Jeg støtter det specificerede sind, du er i, ”sagde Brown. ”Det er en type aktivering såvel som ikke instruerer hunden nøjagtigt, hvordan man skal tilbyde at holde denne frygt.”

Jeg er enig. Kodling af en frygt-aggressiv hunde vil ikke hjælpe hende med at udvikle de færdigheder, hun har brug for at tilbyde med sin frygt i fremtiden.

”Det er vigtigt at huske i enhver form for hundeuddannelse, at hunde ikke er primater,” sagde Expert Fitness-instruktør Rob Peladeau fra finjusteret K9. Talrige af de ting, vi gør for at hjælpe vores børn med frygtelige omstændigheder, svarer ikke til hundearten.

I sin 2011 YouTube -video “Beroligende et bange dyr”, sagde eksperthundfitnessinstruktør Suzanne Clothier, at hundeejere skulle tilbyde kærlighed til deres bange hunde. Imidlertid skal den i køb af denne kærlighed være nyttigt, at det skal være stille, fast såvel som at fjerne – ikke hektisk.

”Alt på mit kropssprog, mine bevægelser, min tone, nøjagtigt hvordan jeg rører dyret, har at sige,” Jeg forstår, at det er skræmmende for dig. Jeg fik din ryg her, ”sagde Clothier.

Brown ønsker ligeledes, at hans klienter skal trøste deres hunde, når hundene er bange eller stressede, såvel som han sagde, at den allerbedste metode til at gøre det er med struktur.

”Jeg vil have dem til at gøre det i en metode, der fører til vækst på hundens vegne,” sagde han. ”For eksempel kan en hunde, der er stresset af udenfor Thunder, være finest beroliget ved at få en kommando til at ligge i en seng såvel som at blive sat.”

Dette er normalt, hvad jeg afslutter med Ace, såvel som når han er i en rolig tilstand, er han i stand til at få kærlighed som en belønning for hans rolige opførsel. Mens der er forskellige metoder til at tilbyde trøst til vores hunde, burde det langsigtede målAt være for at finde ud af nøjagtigt, hvordan man slipper af med hundens bekymring eller hjælper ham med at opdage at beholde denne frygt.

Hvordan man styrker passende adfærd.

Jeg prøver altid at styrke den adfærd, jeg vil have fra min hund, uanset hvad der specificerer sindet, han er i. Dette er især vigtigt, når aggression er involveret, uanset hvor nøjagtigt hvor mindre.

For eksempel bliver min hunde bange, når fremmede metoder os i specifikke situationer. Han reagerer ved at bjælke, såvel som dette er en vaner, som jeg typisk ikke ønsker at forstærke.

Jeg kan berolige min hunde med kærlighed, alt hvad jeg vil – ”Det er OK. Det er ok.” Dette kan muligvis ikke påvirke min hunds følelsesmæssige tilstand, men det vil ikke stoppe den uønskede bjælke. Jeg forstår ham godt, såvel som mens han måske bjælker mindre, vil han stadig bjælke.

Ace vil dog stoppe med at bjælke, hvis jeg roligt sætter ham i en ned/ophold indstilling samt beder ham om at fokusere på mig – “Se.” Hans hjerne er nødt til at fokusere på noget andet end at være bange – at adlyde mine kommandoer. Jeg vælger ikke at bruge godbidder, men hvis godbidder trækker de vaner, jeg leder efter, så vær det så! Alt, hvad jeg holder af i det øjeblik, er at styrke den bedste opførsel.

Dr. Patricia McConnell, en licenseret brugt dyreopførsel, komponerede en udgivelse på sin blog om nøjagtigt, hvordan du ikke kan styrke frygt gennem kærlighed. Et af hendes eksempler er, når en bange hunde bjælker hos besøgende. Hun sammensatte, at hvis “fremmede” kaster godbidder på hunden, ville godbidderne ikke “belønne” hundens frygt. I stedet ville godbidderne virkelig mindske frygt, hvilket i sidste ende ville hjælpe hundeændringen, hans vaner (jeg kan godt lide godbidder! Fremmede bringer godbidder! Jeg kan godt lide fremmede!).

Ser du nøjagtigt, hvordan begge disse metoder kan hjælpe en hund? Alt afhænger af den private hund, den forskellige omstændigheder såvel som ejerens konsistens.

Hvorfor du burde blokere uegnet adfærd.

Et andet element – uanset om vi giver kærlighed eller ej – er, at en hunds egne handlinger virkelig kan få hunden til at føle sig meget mere bange, ifølge McConnell i kommentarsektionen af ​​nøjagtigt samme indlæg.

For eksempel, hvis hunden lunger såvel som at bjælke på en fremmed, kan den lunging såvel som bjælke såvel som at blive oparbejdet muligvis få hunden til at føle sig meget mere bange. Derfor er det så vigtigt at forhindre, blokere eller stoppe denne slags adfærd. Derefter skal du instruere såvel som at styrke “god” adfærd som at sidde stille.

Følelser er smitsomme.

Hvis jeg vil have, at mit hunde -ess skal være roligt, er den allerførste ting, jeg kræver at gøre, være at være rolig selv.

Hvis ACE er bange for en nærmende fremmed, såvel som jeg vælger at ængsteligt kæledyr min hund, mens jeg gentager ”Det er OK! Det er ok!” Mens vi løber væk, hvad interagerer jeg med ham? Jeg siger ham, “Jeg er bange, såvel som du er meget bedre også bange!”

Er dette ikke det ideelle eksempel på nøjagtigt, hvordan vores kærlighed virkelig kan gøre en hunde meget mere bange? Jeg tror det, men jeg vil gerne høre, hvad du synes. I det mindste er det ikke at hjælpe hunden med at føle nogen form for mindre bange.

Hvordan ellers kan hundeejere hjælpe deres frygtelige hunde?

Straff ikke en bange hund. I stedet skal du distrahere hunden såvel som derefter belønne ham for passende adfærd.
Giv hunden gode øvelser. Hunde med mindre energi vil typisk være mindre reaktive.
Byg din hunds lydighedsevner, så han har meget mere selvkontrol såvel som en højere kapacitet til at betale renter til dig.

Ved at gå med en liste over al frygt såvel som ængstelse sagde Brown, at han typisk kan opdage lydighedsadfærd, der:

Medbring struktur såvel som beroligende.

Opnå fokus på ejeren såvel som af den grund, send fokus væk fra kilden til stress.

Lå en følelse af lederskab, som er nødvendig, når en hunde føler sig nervøs.

”Af den grund lægger vi altid stor vægt på avanceret lydighed med alle vores klienter,” sagde han.

Hvad synes resten af ​​jer? Er der omstændigheder, hvor kærlighed kan belønne en hunds frygt?

Lad mig forstå i kommentarerne!

Relaterede indlæg:

Sådan hjælper du en hunde erobrer en frygt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *