50 Fantastisk kæledyr Pets Min hunde går potte i huset!

Min hunde går potte i huset!

Selv med alle de tilgængelige oplysninger om nøjagtigt, hvordan man trænger en hund, er det stadig et af de mest typiske træningsproblemer.

“Hun får det bare ikke!” Folk vil sige. ”Jeg tager hende udenfor, såvel som hun stadig tegner i huset.”

De fleste af bøgerne såvel som blogmeddelelser om potteuddannelse vil fremhæve betydningen af ​​at tage hunden udenfor såvel som at glæde hende for at blive potte. Et mere fremtrædende forslag er at kennel træne hunden.

Dette er enestående råd, men der er et element, som jeg ligeledes gerne vil stresse: at undgå hunde fra at gå potte i huset.

Hvordan man undgår en hunde fra at gå potte i huset

Det essentielle for at undgå hvalpe -uheld i hjemmet er at begrænse hundens frihed.

Hver gang jeg har en ny hunde i mit hjem, formoder jeg, at hunden ikke er pottetrænet, uanset hvad jeg får at vide. Lige da en hunde er pottetrænet i et hjem eller på et husly indebærer ikke, at hunden vil forstå, hvad de skal udføre i mit hjem.

Jeg tager nye hunde eller hvalpe udenfor, så snart vi kommer til mit hus. Hvis de ikke går potte, tager jeg dem ud igen 10 minutter senere såvel som fortsætter med at gøre det, indtil hunden går potte.

For at belønne hunden giver jeg hendes verbale ros, da hun går potte, samt en godbid øjeblikkeligt senere, mens vi stadig står udenfor. Jeg venter op, indtil hun er færdig med at gå potte, før jeg giver hende behandlingen, så hun ikke prøver at få behandlingen midt i tisse.

Indendørs, her er nøjagtigt, hvordan jeg begrænser en hunds frihed

1. Hjørnetid forbliver i snor i huset.

Dette holder hunden i nærheden af ​​mig såvel som i mit syn. Nogle “potteuddannede” hunde kan lide at glide ud og gå potte i bagværelser eller i kælderen. Ikke vil forekomme, hvis han er i snor, jeg holder, er det?

At holde hunden i mit syn også giver mig mulighed for at se, om han viser indikationer på, at han er nødt til at gå potte, såsom at snuse jorden, cirkle, tempo eller klynke.

Uanset hvad tager jeg stadig hunden ud hver time, især hvis hunden stadig er en hvalp. Jeg sørger for at tage ham ud efter:

[check_list]

Jeg vender hjem

Hvalpen tager en lur

Hvalpen spiser et måltid

[/check_list]

2. Jeg holder hunden i det nøjagtige samme rum, jeg er i.

Efter et par dage kan jeg eliminere snor, men jeg vil ikke aktivere hundens gevinst adgang til hele huset, selv når jeg er hjemme. Hun vil altid være i nøjagtigt samme rum som mig, hvilket indebærer, at jeg kræver at lukke døre eller sætte spædbarnsporte for at holde hende inde.

3. Jeg holder soveværelsesdøre lukket.

Efter et par flere dage (uger i nogle tilfælde) kan jeg muliggøre hundefleksibilitet i det primære område af hjemmet, mens jeg er hjemme. Jeg blokerer stadig for soveværelser, badeværelser samt andre rum med lukkede døre eller spædbarnsporte.

4. Jeg kasser (kennel) Hundetilen, når jeg ikke er hjemme.

Jeg bruger en kasse til hunden, når jeg ikke er i stand til at føre tilsyn. Mange hunde vil ikke tisse i et lille område, især hvis det er her, de sover. Du vil bruge en kasse, der er enorm tilstrækkelig til, at hunden kan stå såvel som at vende sig ind, men ikke så enorm, hvor hun måske bruger den ene side som et “toilet.”

Hvis du afviser at bruge en kasse, eller hvis din hunde ser ud til at narre i en kasse, kan du prøve at forlade hunden i et lille område i hjemmet som et badeværelse. Du bruger måske ligeledes en “træningspen” til at blokere for et specifikt område, hvis du har en lille hund eller en hvalp.

5. Sæt langsomt hunden meget mere frihed.

Når du vil prøve at forlade hunden løs i hjemmet, mens du er væk, skal du begynde med kun 10 minutter. Derefter 20. Derefter en time. Forsøg ikke bare at forlade ham i halvdelen af ​​dagen eller en hel dag.

Hvis han har succes med en time eller to, betyder det ikke, at han pludselig burde have fuld frihed. Brug fleksibiliteten som et privilegium et par gange om ugen, indtil du er sikker på, at han er forberedt på fleksibilitet hele tiden.

[QUOTE_CENTER] ”Brug fleksibiliteten som et privilegium et par gange om ugen.” [/quote_center]

For eksempel begyndte jeg at forlade min hunde -ess løs i hjemmet i halve dagen, men kun når eller to gange om ugen. De andre dage blev han stadig i sin kennel, da han var alene.

Så længe han lykkedes, fortsatte jeg langsomt med at forlade ham i meget flere halvdage såvel som i sidste ende et par hele dage. Da han var omkring 2 år gammel, kan han have tillid til at blive løsnet hele tiden, men hver hund vil være anderledes.

Så der har du det. Hvis du forstår nogen, der har svært ved at træne sin hvalp, skal du videregive denne udgiv til ham. Jeg tror, ​​at folk undervurderer kraften i forebyggelse.

At reducere en hunds fleksibilitet går midlertidigt langt.

Hvad ville du oplyse er den mest typiske potteuddannelsesfejl?

Få den mutt’s nyhedsbreveer i din indbakke:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *