50 Fantastisk kæledyr Uncategorized Sådan vælger du den rigtige hund

Sådan vælger du den rigtige hund

markerer denne uge Aces femte “Adoptaversary” og også hans omtrentlige sjette fødselsdag.

Ace var den første hund, jeg adopterede på egen hånd, og jeg gjorde det rigtigt.

Jeg var meget disciplineret og tog mig tid til at finde den rigtige hund til min livsstil. Jeg havde strenge kriterier og afvist flere hunde.

Selvom jeg følelsesmæssigt var knyttet til ideen om en lysfarvet, langhåret hund (min familie havde for nylig mistet vores Golden Retriever), valgte jeg ikke en hund baseret på udseende. Hvis jeg havde gjort det, ville jeg ikke have valgt en “kedelig” sort lab -blanding (mine nøjagtige ord på det tidspunkt).

Jeg vidste, hvad mine kriterier var, og jeg ville ikke bøje mig.

Hunden måtte være husbroken og kennel trænet. Jeg arbejdede 10-timers skift og ville være væk i 11 timer om dagen. Jeg vidste, at jeg ikke havde tid eller energi til husbrydende eller kenneltræning eller håndtering af nogen mængde af en hunds adskillelsesangst.

Hunden måtte være god med andre kæledyr. Min kats sikkerhed ville komme først.

Hunden måtte være en, jeg kunne tage løbende. På det tidspunkt trænede jeg til et maraton uden en hund og var desperat efter en løbende ven.

Jeg kiggede på mange, mange hunde. Ace var den første til at opfylde mine kriterier.

I disse dage er jeg mere følelsesmæssigt involveret i hunde redning og vil have det sværere med at vente på den “perfekte” hund. Og i disse dage må jeg også overveje behovene hos min fremtidige mand såvel som vores to katte og selvfølgelig Ace.

Når det er sagt … vil jeg adoptere min anden hund i efteråret?

Vi vil være en tohund familie!

Sådan vælger du en hund

Vi ved alle, at der ikke er sådan noget som en perfekt hund eller en perfekt match eller perfekt timing. Stadig håber jeg, at du finder disse forslag nyttige, når du beslutter at tilføje en anden hund til din familie.

Giv dig selv en udpeget tid til at lede efter en hund.

Vælg et passende tidspunkt i fremtiden og fortæl dig selv, at uanset hvad, vil du ikke adoptere en anden hund før denne specifikke dato eller efter. Jeg foreslår at give dig selv mindst en måned.

Dette sletter hastigheden, og det giver dig tid til at finde den rigtige hund.

Så snart folk ved, at du leder efter en hund, pludselig vil alle have en hund til dig at overveje – din nabo vil kende nogen med Border Collie Pups, din bedste ven vil sige, at hendes fosterhund er perfekt til dig, din tante vil vide af et laboratorium, der skal hæmmes igen. Og hvis du er noget som mig, søger du gennem hundreder af hundeprofiler på Petfinder.

Der er hunde, der har brug for hjem overalt, men gæt hvad? Når du er klar til at få en anden hund, vil der stadig være masser af hunde med behov for hjem. Der vil altid være flere hunde.

Denne forår eller sommer er ikke det bedste tidspunkt for os at få en anden hund. Vi har meget foregår i vores personlige liv – et bryllup, flere ture, forretningsmuligheder. Der er aldrig et perfekt tidspunkt, men sent efterår er bestemt bedre.

Tænk over, hvor du vil eller ikke får en hund.

Jeg vil ikke fortælle nogen anden, hvor jeg kan få en hund. Dette er en personlig beslutning.

Personligt har jeg nogle standarder for, hvordan jeg får en hund:

1. Jeg tror stærkt på at hjælpe hjemløse hunde eller forhindre hunde i at komme ind i krisecentre og pund i første omgang. Derfor ønsker jeg at få en hund fra en redningsgruppe, husly, pund eller en person, der mener, at han eller hun skal hjemme hunden. Der er ikke noget galt i at gå til en opdrætter for at få en hund. Det er bare ikke for mig, i det mindste ikke denne gang.

2. Jeg betaler ikke en redningsgruppe eller husly mere end et adoptionsgebyr på $ 150. Jeg vælger måske at donere mere på egen hånd, men hvis det krævede gebyr er mere end $ 150, skal du glemme det. Jeg kan få en kastreret, fuldt vaccineret hund fra en person gratis. Sådan fik jeg Ace, og jeg vil overveje denne mulighed igen. Visse redningsgrupper mener, at de kan opkræve mere end $ 400 for en hund, og det er ud over latterligt.

3. Jeg vil ikke hoppe gennem bøjler for at få en redningshund. En standardadoptionsansøgning er fin sammen med referencer. Jeg vil endda tolerere et uformel hjemmebesøg. Men nogle grupper går langt over toppen, og jeg vil ikke gå dertil. Jeg vil hellere bruge den energi til at finde den perfekte hund andre steder.

4. Jeg vil ikke købe en hund fra en opdrætter eller fra nogen, hvis hund havde et “utilsigtet” kuld. Jeg er villig til at betale et gebyr for nogen til nogen, der opgiver hans hund, selvom jeg ikke altid følte mig sådan.

Forvent ikke, at hunden er et andet familiemedlems ansvar.

Jeg har denne fantasi om, at vores anden hund vil være Joshs hund, og jeg tror, ​​at mange mennesker begår en lignende fejl.

Hundefolk elsker hunde, og de tror, ​​at alle andre vil have en hund. Men jeg er klar over en erkendelse – Josh er bare ikke en hundeperson.

Hvis vi får en anden hund, vil det dybest set være min hund. Jeg vil gøre alt arbejde – træning, træning, oprydning.

Selvom Josh elsker Ace og hjælper med et minimum med hundencare if I ask, he is just not going to be up at 6 a.m. to take the dogs on a long walk. He is not going to invest the time to take the dogs to training classes. He’s not going to work on leash manners or pick up poop. He is not going to wipe drool off the walls or stop by the store on his way home to pick up dog food or cat litter.

Do not choose a dog based on appearance.

Sure, you can be attracted to a certain breed, but every dog is an individual. Not all pitbulls are the same. Not all collies are the same. Not all golden retrievers are the same.

For me, it’s a challenge to set aside what the dog looks like, but it’s also exciting to consider just about any breed or mixed breed.

I am going to choose my second dog strictly by his or her temperament, personality and energy level. I don’t care if the dog is 1 year old or 10 years old. I don’t care if the dog is 25 pounds and fluffy. I don’t care if the dog is 90 pounds and drools more than Ace. All I want is a dog that fits my lifestyle – laid back and friendly with all animals and people. willing to go for runs and hikes but perfectly content if we miss a day or two.

My expectations are high. I can’t wait to see what the universe sends my way.

Do not get a dog based on an emotional decision.

Getting a dog based on an emotional decision is a set-up for failure.

Once you’ve acknowledged you are looking for a second dog, it will be that much harder to walk away from the “free” puppies advertised on grocery store fliers or the litter of rescued pound pups at an adoption event or even the puppies at the dyrehandel.

Likewise, it will be extremely hard to look away from the dogs scheduled to be euthanized in the pounds and shelters.

If you decide to rescue a dog from death row, you are doing a beautiful thing, but remember the risks involved. You likely won’t know anything about the dog. What if he has severe separation anxiety? What if he is aggressive to strangers?

If you are able to rescue a dog from the pound, I suggest you do so by volunteering with an established shelter or rescue group and offering to be a foster home. That way, if it doesn’t work out, the dog will be safe from death and the rescue will find a more appropriate foster home.

You deserve to find the dog that is truly a good fit for your family and lifestyle. finding that dog does not happen by chance.

Don’t take a dog home right after meeting him.

Most rescue organizations require adopters to wait at least 24 hours before taking a dog. This gives the adopter time to make the right decision. I recommend you discipline yourself to do so even if this is not a requirement.

I drove about an hour out of my way to a little town in Minnesota to meet Ace. even though I was pretty sure I wanted him, I decided to think it over. I waited until the next day to make my final decision. even then, I still had to wait a whole week before I could pick him up. I told myself if it was meant to be, he would still be available. Han var ?

Ask yourself what sacrifices you are willing to make.

Personally, I have made the difficult decision to temporarily put a hold on dog fostering. This will be a challenge for me, but it will give us a nice break while we prepare for adding a second dog. Notice, I specifically said dog fostering ?

Josh and I are learning to accept things about one another. He accepts I will always want more animals. I accept that constant fostering is stressful for him and my current pets. There will be a time in the future when I will foster dogs again, when we have more space and freedom.

And of course, the main sacrifice will be my time. spending time with each of my pets is very important to me. even if I have multiple dogs, I want to spend individual time with each one. Time for training every day. Time for a long walk every day. Time for dog and kitty cuddles every day.

All in all, I have a lot to look forward to, and I can’t wait to add a second dog to our home. It’s incredible I have gone this long without adding a second dog! This is something I’ve wanted to do for a long time, and I am excited about taking the time to do so in the way that is right for me.

What advice do you have for choosing a second dog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *