50 Fantastisk kæledyr Pets Dogspændingsreflektorer

Dogspændingsreflektorer

Velcro snorreflektorer

Bemærk: Dette er en betalt anmeldelse. Læs mere for at lære, hvordan du kan vinde en fem-pakke snorreflektorer.

Sidste weekend kørte jeg min bil rundt om et hjørne efter mørke, og en nabo’s australske Shepherd løb omkring 10 meter foran mig. Jeg er taknemmelig for, at jeg kørte så langsomt, fordi jeg ikke er sikker på, at jeg ellers ville have set hunden. Ejeren trak bagud på en udtrækkelig snor, helt uvidende om, hvad der kunne være sket.

Sagen er, at jeg går min hund ess rundt om det samme hjørne hver dag. Det er mørkt, når vi går ud på vores morgenvandringer. Det er mørkt, når jeg tager ham ud om aftenen. Denne tid af året er det praktisk talt altid mørkt!

Da min hund og jeg havde brug for noget for at gøre os mere synlige om natten, var jeg glad for at teste velcro-hunde-snorreflektorer fra personlige refleksorer.com. Mere info her.

Hvordan snorreflektorer fungerer

Disse velcro -snorreflektorer er lette at bruge. De er tosidede, så du bogstaveligt talt bare åbner dem og lukker dem over din hunds snor eller krave. Det tager hele to sekunder.

Som med enhver velcro er der en ru side og en uklar side. Produktet er lavet med reflekterende materiale, der er godkendt af U.S. Department of Transportation, ifølge Gary Castelle, der fremstiller og sælger reflektorer.

Reflektorer kan placeres over enhver form for stropp eller stang, såsom:

[check_list]

En rygsækrem

En pungestrop

hætte sweatshirt strenge

hovedtelefoner

en baseball hat

en paraplybol

[/check_list]

Du kan også stikke “krogen” -siden af ​​velcro til visse typer materiale, såsom trøjer eller uldhatte. De ville være dejlige for alle, der er ude og omkring i mørke, uanset om en hundemærker langs eller ej. (Løbere, jeg taler til dig!)

Vi skal ses!

National Safety Council rapporterede, at 5.300 fodgængere døde i 2009 som et resultat af at blive ramt af motorkøretøjer. Yderligere 120.000 fodgængere modtog “medicinsk konsulterede skader”, da de blev ramt af køretøjer det år [1].

Selvom vi ikke kan kontrollere distraherede chauffører, har vi en vis kontrol over at gøre os mere synlige. Vi kan også gøre vores børn og vores kæledyr mere synlige.

Løbere

Jeg er en løber, og de fleste af mine løb finder sted tidligt om morgenen. Føderale embedsmænd sporer ikke bilulykker, der er specifikt relateret til fodgængere, der er løbere, ifølge en artikel af Liz Robbins i Runner’s World Magazine [2]. Gennem en søgning efter nyhedsrapporter fandt magasinet imidlertid, at næsten 20 løbere var dræbt i USA af biler eller lastbiler i de første 10 måneder af 2009.

Børn

Ifølge en artikel af Rick Newman for Parents Magazine [3] er næsten 400 børn i alderen 15 år og under ramt og dræbt af biler hvert år. Hvis jeg var forælder, ville jeg holde et par af disse reflektorer til min barns rygsæk, frakke og hat.

Hunde

Så mange som 1,2 millioner hunde bliver ramt på amerikanske veje hvert år, ifølge Animalpeoplenews.org [4]. De fleste af disse hunde bliver ramt, når de jager en bold eller et lille dyr.

Selvom disse ulykker naturligvis ikke alle er knyttet til synlighed efter mørke, er det bestemt en faktor til tider. Velcro-reflektorer fra personlige refleksorer.com er en enkel, økonomisk måde at gøre dit barn, dig selv og din hund mere synlig for chauffører.

Hvorfor ikke bare købe en reflekterende snor?

Det kunne du, men det fantastiske ved disse velcro -snorreflektorer er, at de arbejder på enhver form for hundebånd.

Jeg er indstillet på mine måder, og jeg har brugt den samme 6-fods læderbånd siden jeg var 14 år gammel (jeg er nu 30). Jeg vil bare ikke ændre sig. Uanset hvilken type snor du foretrækker, kan du stikke disse reflektorer over det og kalde det godt. Selv hvis du insisterer på at bruge en udtrækkelig snor, kan du stikke reflekserne til slutningen, der er tættest på din hund.

Hvordan man bestiller snorreflektorer

Klik her for at bestille oplysninger
Velcro-snorreflektorer fra personlige refleksorer.com er tilgængelige online, og der er gratis forsendelse på alle amerikanske ordrer. Hvis du ikke kan lide reflektorer, kan du returnere dem for en fuld refusion i op til 60 dage. Bestillingsmuligheder inkluderer:

2-sidet rund velcro-reflektorer-$ 2 hver

2-sidet rektangulær velcro-reflektorer-$ 3 hver

Strapreflektorer – 2 for $ 5,99

10-pakke med velcro-reflektorer-$ 19,99

Reflektorer kommer i rødt, hvidt og gult og brugerdefineret udskrivning og former er også tilgængelige. Du har muligvis ikke brug for sortpakken, men jeg anbefaler, at du bestiller mindst fire reflektorer. Jeg modtog fire reflektorer til denne anmeldelse, og jeg stak tre til min hunds snor og en til min rygsæk.

What’s great about the leash reflectors?

[check_list]

They’re an economical solution to a common problemReflektorer er vandtætte og lette at rengøre – jeg testede dem i regnen

Du behøver ikke at tænde eller slukke dem – ingen batterier

De falder ikke af – jeg brugte dem, mens jeg løb

De er lette og vejer ikke snor

Reflektorer er garanteret at vare 7 år

[/check_list]

Hvad er ikke så godt?

[delete_list]

De ser lidt klæbrige ud – jeg tager dem af min hunds snor om dagen

Reflektorer øger ikke din synlighed, før forlygter eller andre lys skinner på dem

[/delete_list]

Vind fem gratis personlige reflektorer

Hvis du gerne vil have en chance for at vinde en fem-pakke med personlige reflektorer, skal du efterlade en kommentar nedenfor og forklare, hvorfor du eller din hund virkelig kunne drage fordel af dette produkt. Jeg vælger en vinder tilfældigt den 7. november. Rediger: Og vinderen er Jessica!

Besøg personlige refleksorer.com for mere information. Du er velkommen til at forlade dine spørgsmål i kommentarfeltet, så sørger jeg for at få dem besvaret for dig. Dette sidste billede er fra personlige refleksorer.com.

Citater

1. “Skadefakta 2011 -udgave.” National Safety Council. http://www.nsc.org/documents/injury_facts/injury_facts_2011_w.pdf

2. Robbins, Liz. “Kollisionskursus”: Runner’s World Magazine. Dec. 2009. http://www.runnersworld.com/running-tips/collision-course?page=single

3. Newman, Rick. “Bilsikkerhedsfakta og fejl”: Parenting Magazine, offentliggjort på Parents.com. http://www.parents.com/baby/safety/car/car-safety-facts-and-mistakes/

4. Clifton, Merritt. ”Tips til undgåelse af roadkill fra dyrefolk, der også kan redde dit liv!”: Dyrefolk online. 1992-2006. http://www.animalpeoplenews.org/important_mats/roadskilltips1104.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *