50 Fantastisk kæledyr Uncategorized Hvilken ressourcevogning har lært mig at ønske nye ting

Hvilken ressourcevogning har lært mig at ønske nye ting

hvilken ressourcevogning har lært mig at ønske nye ting

Sidste opdateret den 20. april 2016 af hvalpelækager 14 kommentarer
Nyd det, du har. Det er det. Hvis jeg skulle vælge en stor lektion, lærer jeg af Laikas ressource, der beskytter, er det at holde det grundlæggende og glæde os over det, vi allerede har.

x

Hvorfor får jeg fortsat disse ting til min hund?

Min kæledyrshund fikserer på kæledyrshundben og tygger. Det betyder ikke noget, hvordan de er lavet af, hvordan de lugter eller hvilken farve de er. Hvis det er større end en rulle øre, vil hun beskytte den.

Sidste uge fik jeg nogle tandkygger. Hun beskyttede dem.

Jeg havde en fornemmelse af, at der kunne ske, men alligevel fik jeg de alligevel. Disse fjollede genstande får jeg til hendes “fordel” forårsager hendes stress, men alligevel gør jeg det.

Så jeg har taget en beslutning om at stoppe. Nok er nok, vi har ikke brug for nye ting. Jeg børster Laikas tænder hver dag, og de er i god form, hun har ikke brug for tandkygger.

Og bare fordi jeg har en kæledyrshundblog, indikerer jeg ikke, at jeg er nødt til at få nye produkter for at prøve dem. Jeg kan ikke engang lide at skrive anmeldelser alligevel. Denne blog har eksisteret i næsten 2 år, og jeg har foretaget 3 anmeldelser i alt.

Jeg får det ikke. Hvorfor er jeg så tvunget til at prøve nye kæledyrshund ting?

Med ressource, der beskytter, skal alt behandles individuelt

Den crappy ting ved ressourcebeskyttelse er, at hver ressource skal behandles individuelt. Hendes mad & legetøj beskytter problemer under kontrol, men det indikerer ikke noget, når det vedrører at give hende en knogle, bøllepind eller en enkelt tand tygg.

Og selvom jeg ville elske at kunne give Laika en knogle eller tygge fra tid til anden, spørger jeg mig selv – er det virkelig værd at alle de problemer?

Jeg får ved med at få disse ting, og hun bliver ved med at beskytte dem. Hver ny knogle eller tygge bliver noget at fikse på. Jeg troede, at vi ville være over dette nu, men desværre “går ikke bare” gå væk “, det kræver ledelse.

Når hun finder noget nyt og spændende, er hun tilbage til at beskytte. Jeg får hende komfortabel omkring Bully Stick A, men så snart Bully Stick B kommer rundt, er hun tilbage til at beskytte.

Vil jeg arbejde i uger (måske måneder) i slutningen for at styre hendes ressource, der beskytter omkring hver nye knogle? Slutresultatet er fantastisk, men alligevel spekulerer jeg på, om angsten på hende under processen er værd at opfylde en meget mere genstand.

Hun er ikke glad, når hun kommer ind i den beskyttelsesstat, og det er heller ikke.

Så snarere end at prøve alle disse nye kæledyrshundprodukter minder jeg mig selv om at begynde at nyde de ting, vi har. Laika er allerede der. Hun elsker sine ting, selvom det er gammelt, især når vi gør ting meget sjovere ved at basere et spil omkring det.

Når jeg vil holde hende travlt inde, skal jeg fylde en Kong i stedet for at give hende et nyt tyggelegetøj. Det er enkelt, pålideligt, og det får ikke nogen af os til at angst ud.

Hun ved allerede, hvordan man kan glæde sig over de grundlæggende ting. Jeg arbejder på det.

Jeg vil fokusere på at nyde det, vi har

Laika beder ikke om nye ting, jeg er den med skinnende nyt objektsyndrom.

Jeg ved, at hunde finder nye ting spændende, men det indikerer ikke, hvad vi har, ikke kan gøres meget sjovere. Vi har spillet de samme spil hundreder af gange, men hun nyder dem stadig.

Et spil med slæbebåd, skjul og søgning eller en kong fyldt med gulerødder; De er alle stadig spændende for hende.

Jeg blander det op. Vi spiller forskellige spil hver dag, og jeg holder hende legetøj interessant ved at rotere dem. Vi har det sjovt med det, vi har.

Jeg ved dette i mit sind, men alligevel henter jeg stadig nye kæledyrshundeprodukter … hvorfor?

Selv hvis Laika ikke havde beskyttende tendenser, ville jeg have det bedre med at genbruge det, vi har. Hvor meget “ting” har vi virkelig brug for alligevel? Det er så let at fokusere på det nye, og glemme alle de gode ting, der allerede er ideelt foran, hvis du.

Jeg elsker bestemt ikke ressourcebeskyttelse, men i det mindste lærer jeg en afgørende lektion af den; Glæde glæde over det, du har.

Og måske bare ved at skrive dette vil jeg huske at lægge den skinnende nye knogle ned i butikken og minde mig selv; Vi har allerede fået masser af sjove ting derhjemme.

Er du tvunget til at få nye kæledyrshund ting?

Er jeg alene om dette? Hvorfor føler jeg trangen til at prøve nye kæledyrshundprodukter hele tiden? Har du skinnende nyt objektsyndrom, når det vedrører kæledyrshund legetøj?

Anbefalet læsning:

Hvor kedsomhed fik min kæledyrshund til at skjule sit legetøj

Programmer til fængselsdokumenter – Hvordan en lille idé gør en stor forskel

Er der virkelig en bedste race for første gang kæledyrshundeejere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *