50 Fantastisk kæledyr Pets Husker Foster Dog Dora

Husker Foster Dog Dora

Husker Dora

Det er et år siden min søde fosterhund Dora blev adopteret.

Jeg har ikke haft hjertet til at kontakte hendes ejer for at se, hvordan Dora har det.

Chancerne er, at Dora ikke længere er med os.

Jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg havde med hende. Jeg er taknemmelig for, at jeg var i stand til at tage hende til Elmwood Park på en af ​​vores sidste dage sammen. Hun var så glad for at strække sine ømme ben og skubbe næsen ind i græsset. Vi sad i skyggen i ganske lang tid. To sorte hunde og mig.

Når jeg tænker på Dora, tænker jeg på hendes generøse sjæl. Hun så ud til at elske og acceptere mig på den korte tid, jeg havde hende. Hun så ud til at se Josh og Ace, kattene og jeg som familie. Da jeg kiggede i hendes øjne, så jeg fuldstændig tillid.

Selv hvis hun er væk, fortsætter Dora med at inspirere mig. Hun lærte mig en ting eller to om ældre hunde: føler dig ikke dårlig for dem. Ikke medlidenhed med dem. I stedet for at fejre deres liv.

Dora,

Tak fordi du tilbragte tid med mig. Jeg savner dig.

Hvis du har forladt os, ved jeg, at din ånd løber med det bedste af dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *