50 Fantastisk kæledyr Pets Undersøgelse: Hvad klarer din redningsgruppe sig godt?

Undersøgelse: Hvad klarer din redningsgruppe sig godt?

Hvad er en ting, din redningsgruppe klarer sig godt, som du ønsker, at enhver gruppe kunne gøre?

Mange af jer melder sig frivilligt med krisecentre eller redningsgrupper, og vi kan alle lære noget af hinanden.

Så her er mit spørgsmål:

Hvad er en ting, din husly eller redningsgruppe klarer sig godt, som du ønsker, at enhver gruppe kunne gøre?

Måske har det et fantastisk program at takke alle frivillige. Måske er det vært for et hundevenligt 5K -løb. Måske har det en slags gratis kattepromovering.

Uanset hvad det er, ville jeg meget gerne høre det. Så kan vi alle “stjæle” hinandens ideer og forestille os, hvad vi kunne udrette. Jeg stiller også spørgsmålet på Facebook og Twitter og kompilerer alle svarene til dig.

Så … Jeg overlader dig med et eksempel. Så kommer jeg ud af vejen, så du kan dele din.

I mit samfund af Fargo, N.D., elsker jeg, hvordan Cats Cradle Shelter har fundet en måde at tilbyde burfrie boliger til alle dens katte. Kattene får bo i åbne, “samfundsstil” værelser, og jeg ville elske, hvis hvert husly havde denne mulighed. Det er så meget bedre for kattene end at bo i små, beskidte bure.

Hvad er en ting, din redningsgruppe klarer sig godt, som du ønsker, at andre kunne gøre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *