50 Fantastisk kæledyr Uncategorized Spiller du bue med din hund?

Spiller du bue med din hund?

Vandreture på tværs af marken på forsiden af ​​vores gård, jeg hørte signaturen Jingle of Baxters etiketter bag mig. Et par minutter før, han havde dove ind i det rene mellem frontfeltet såvel som østfeltet, sikker på, at han havde set en egern eller en chipmunk.

For et år siden ville visning af min off-leash hunine sprint væk fra mig forfulgt noget væsen ville have udløst mig en stor angst. Gå væk fra ham, mens han stadig blev absorberet i hans søgen, var lidt af en test.

Ville han huske på, at jeg eksisterede?

Hørte jingle af sine tags, jeg var begejstret for, at han havde givet op chase såvel som at indhente mig. Jeg ønskede at anerkende ham såvel som fejre, hvad en stor ung dreng han var. Jeg vendte om såvel som sagt-i en stemme, der viste, at jeg forstod præcis, hvor begejstret han havde været – “så du en egern?”
Han registrerede ikke mit spørgsmål. Faktisk, snarere end at fejre egernssynet med mig, stoppede han såvel som undersøgt en fascinerende sniff i ukrudtet.

Et øjeblik tænkte jeg på at blive fornærmet. Så gav jeg mig selv en mental pande slap såvel som sagt, “DUH! Du taler ikke hund! ”

Da Baxter genoptog at gå mod mig, bøjede jeg mig ned mod ham i min fineste efterligning af en Play Bow.

Han fik beskeden!

Han glædede sig glædeligt over for mig såvel som da sprang vi på tværs af feltet sammen, der afslappede i nydelsen af ​​frisk luft, efterårs eftermiddage, frihed og selvfølgelig-egern.

Lektionen til at tale med min hund, der udnytter kropssproget, meget mere end vokalsprog er en, der ramte hus, når jeg tjekket ud den anden ende af snoret. Fordi da har jeg praktiseret mit kropssprog – og især min spillebue.

Jeg håber, at ved at “spille” med Baxter begynder han at tro på mig så meget mere sjovt end egern.

Spiller du bue med din hund?

Julia Thomson er en rutinemæssig forfatter til den mutt. Gå til hendes bloghus på 129 hektar her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *