50 Fantastisk kæledyr Pets Start det nye år med Canine Agility! (10 billeder)

Start det nye år med Canine Agility! (10 billeder)

Er der nogen agili-hunde blandt os?

Min Lab Mix Ace elsker absolut agility. Han går lidt nødder! Du kan se ham i hundens agility video i dette indlæg, hvor jeg skriver om, hvordan han bliver frustreret nemt og bøjer hovedet.

Vi tog agility klasser for sjov for nogle år siden, og jeg anbefaler det stærkt, når din hund har i det mindste den grundlæggende lydighed kommandoer ned. Vi gjorde aldrig nogen konkurrencer, men bare at tage klasserne var meget sjovt. Jeg har tænkt på at finde en anden klasse at deltage, men jeg vil ikke have min “senior” ung dreng til at blive såret. Han er lidt “vild” på agilitybanen.

Gør nogen af ​​dine hunde agility?

1

2.

3.

4.

5.

6.

7

8.

9.

10.

Send dine Agili-Dog Billeder til lindsay@thatmutt.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *