50 Fantastisk kæledyr Uncategorized Blueberry Bichon

Blueberry Bichon

af Dawn Omboy
2. oktober 2018
Koldt vejrtilstand Blues kan helt sikkert få dig ned, men ikke hvis du online med en Bichon -klovn for at få dig til at grine såvel som at give dig et smil. Harry har valgt at ende med at være den usædvanlige blå parti Bichon for denne specifikke demo.

Jeg opdagede adskillige år tilbage, at en solid blå Bichon bestemt ikke ser godt ud. Så at gå blåt – dog ikke så blåt, at det er overmægtige – vi vil bruge to skiftende nuancer af blåt såvel som bare hvirvler farverne ind i dette yndig bit bichonhoved, såvel som jeg vil fortælle dig en enkel metode til at opnå dette selv.

Som med mange farvearbejde vil du sørge for at begynde med en ren hund. Til dette job vil jeg kræve to nuancer af blå kæledyrsikre farvestoffer, kolesterol, tre farvetonebørster samt papirhåndklæder.

Fig. 1) Jeg anvendte en ren farvetone og anvendte et tykt lag kolesterol langs den ene kant af papirhåndklædet. Du kan ligeledes bruge folie til dette, hvis du vil. Jeg bruger bare papirhåndklædet, da det ikke giver så meget støj som folien, der foregår på hundens hoved.
Annoncer

Fig. 2) Derefter skiltes jeg håret, hvor jeg skulle begynde hårfarven såvel som derefter satte papirhåndklædet langs den linje, så kolesterolet ville holde det på plads.

Fig. 3) Derefter ved anvendelse af en ren farvetone børst, foret jeg kanten af håret fra roden ud. Da jeg afsluttede dette, brugte jeg den rettede ende af den rene til at nedlægge en linje for at dele håret såvel som derefter foldede det over på papirhåndklædet.

Fig. 4) Derefter farvede jeg det bageste afsnit af håret. Jeg brugte nøjagtigt den samme procedure på hele hundens hoved, skiftende farver, da jeg skiltes såvel som malede sektionerne af håret, så jeg ville have type en hvirvlet indflydelse såvel som ikke en solid farve.

Fig. 5) Da de er blues så godt som de er komplementære af hinanden, var jeg ikke bekymret for farverne, der blandede sig, da jeg brugte farvestoffet eller ventede på, at de skulle indstille. Så da jeg brugte farvestoffet, mættede jeg begge sider, bare lagde det over på toppen af laget før det.

Hvis jeg var bekymret for farverne, der blandede sig eller ikke troede, at de burde røre ved hinanden, kunne jeg bare lægge et stykke tinfolie eller papirhåndklæde mellem dem for at forhindre farverne i at røre ved hinanden.

Fig. 6) Omhyggeligt brugte jeg farven til resten af ansigtet og var forsigtig omkring øjenområdet. Jeg holder typisk farvestoffet omkring 3 mm væk fra øjnene. Når håret er tørt, er den hvide øjenlyd næppe mærkbar.

Fig. 7) Dernæst for at give ham en smule balance tilføjede jeg et strejf af blåt farvestof for hans fødder. Derefter dækkede jeg dem med handsken på min hånd såvel som brugte fingrene på handsken til at binde sig rundt om benet for at forhindre, at fødderne får farveoverførsel, mens jeg ventede på farvestoffet til at sætte sig. Det vil ligeledes beskytte dig mod at få farvestof på dit tøj, når du bringer hunden til karbadet til skylning.

Efter en periode på cirka tyve minutter fra den sidste af farvestofforsøget, skyl håret grundigt håret. Jeg shampoo altid efter skyllen på en klients hunde for at sikre, at der ikke vil være nogen form for farveblødning, når hunden er hjemme.

Slutresultatet er en yndig blåbærparti Bichon!

Gør verden meget mere farverig, en hunde ad gangen … Queen of Color. Gå til www.queenofcolor.com eller gå til mig på Facebook.

i alt

3

Aktier

2

0

1

0

0

Annoncer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *