50 Fantastisk kæledyr Pets September er national kæledyrsforsikringsmåned!

September er national kæledyrsforsikringsmåned!

AddThis delingsknapperShare til FacebookFacebookFacebookShare til TwitterTwitterTwittersshare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore1

Vidste du, at det er en national kæledyrsforsikringsmåned? Nå, nu ved du! Du kan undre dig over, hvorfor dette er afgørende for dig. Åh, jeg er så glad for, at du spurgte!

Du tror måske ikke, at din kat eller kæledyrshund nogensinde vil blive syg eller have en ulykke. Men uventede ting sker for alle, selv mig! Faktisk hørte jeg, at så masser af som en ud af tre familiekæledyr har brug for uventet veterinærpleje hvert år.

Åh noes! Det ser ud til, at jeg brokerede min arm! Dette kan medføre nogle meget dyre regninger for røntgenstråler, veterinærpleje, kirurgi, medicin, og jeg bliver måske endda nødt til at blive på hospitalet! Hvad skal jeg gøre?!?!? Jeg har kun sparet $ 2,39 af mine godtgørelsespenge, og jeg er temmelig sikker på, at dette ikke vil dække hele min regning.

Heldigvis er min slynge bare til demonstrationsformål i dag, og jeg brød ikke rigtig min arm. Men kæledyrsforsikring er der for at sikre familiekæledyr og deres forældre fra uventede udgifter på grund af sygdomme og ulykker. Hvis du har kæledyrsforsikring, behøver du ikke spare dine godtgørelse penge til medicinske udgifter … du kan få legetøj og godbidder i stedet!

Her er et rigtigt billede fra et tidspunkt, hvor jeg faktisk blev meget, meget syg. For mange år siden havde jeg operation for at fjerne blæresten. Det var ikke sjovt! Hvis du har en kæledyrsforsikring som Petplan, er her de ting, der ville blive dækket:

Alle ulykker og sygdomme

Alle kroniske og arvelige forhold

Receptpligtig medicin

Diagnostisk test

Ikke-rutinemæssig tandbehandling

MR, CAT -scanning og ultralydafbildning

Jeg er ikke en forsikringssælger, men du kan finde ud af meget mere om Petplan Insurance (og endda spare 10%!) Ved at klikke på dette link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *