50 Fantastisk kæledyr Uncategorized Overraskende måder familie kæledyr påvirkes af forholdsproblemer

Overraskende måder familie kæledyr påvirkes af forholdsproblemer

addThis delingsknapper til FacebookFacebookFacebookShare til TwitterTwitterTwittersshare til PinterestPinterestPinterestShare til MoreDdthismore

At flytte ind i et nyt hjem og et nyt kvarter er for mange mennesker en meget stressende begivenhed. Mit nylige skridt blev bedt om af et par ændringer i min familiedynamik. Uanset hvor meget min partner og jeg prøvede, var vi ikke i stand til at få det til at fungere. Efter mange diskussioner og tårer var vi begge enige om, at det ville være bedst at dele måder. Vores børn er voksne op nu og er temmelig uafhængige, vi vedrørte hurtigt en aftale om at opdele vores aktiver, og det så ud til, at alt ville være let og mindeligt, indtil en abe -skruenøgle blev kastet i forhandlingerne: Hvad laver vi med vores Kæledyr?

Vi har to hunde og tre katte, som vi begge elsker lige, og nu var forældremyndighedskampen ikke over vores menneskelige børn, men over vores kæledyrsbørn. Efter mange dage med at gå frem og tilbage var vi i stand til at tage beslutningen baseret på kæledyrets præferencer. Hertug og midnat så ud til at følge min partner hvor som helst hun gik, mens Daisy helt klart var “min hund.” Jeg kunne næsten se Daisy smile til mig, når jeg kom ind i lokalet. Så så underligt som det lyder, lader vi familiens kæledyr stort set beslutte, hvem der bor med hvem.

Da jeg tænkte på, at den hårdeste del var forbi, forventede jeg bestemt ikke de vanskeligheder, der lå foran. De første par nætter i det nye hjem, Daisy blev ope hele natten og bjælker og lavede triste klynkede lyde, mens Livie (min sorte kat) løb rundt i huset og kiggede på alt med mistanke. Et andet problem, der dukkede op, var, at Livie begyndte at nægte at bruge sin kuldboks. Jeg forventede ikke, at de to en masse sparket familiekæledyr tilbage ville blive så stressede fra at flytte. Selvom dette skridt for mig var beregnet til at være en god ting, var jeg ikke i stand til at overføre den tanke til mine kæledyr, som stadig ikke var komfortable i deres nye hjem, der gik flere uger nu.

Denne stressende reaktion på trinet blev et forfærdeligt problem for familiekæledyrene og for mig. Den eneste ting at gøre var at prøve forskellige produkter i et forsøg på at hjælpe dem med at sparke tilbage og vænne sig til dette nye sted. Det første produkt, som jeg prøvede til Daisy, var Adaptil Plug-In Diffuser, der hjælper med at minimere tegn på stress og trøster hvalpe og hunde i udfordrende situationer. Denne brugervenlige plug-in frigiver en syntetisk kopi af den naturlige feromon, der er frigivet af morhunde for at berolige og berolige deres hvalpe. Adaptil -diffusoren er klinisk bevist for at hjælpe med at minimere frygtelig og/eller destruktiv opførsel inden for 4 uger. Jeg forventede ikke meget af en forbedring fra Daisy i betragtning af at jeg var under indtryk af, at denne diffusor fungerede bedst med hvalpe, men til min overraskelse observerede jeg en betydelig forbedring i løbet af de næste ti dage. Ved udgangen af ​​måneden syntes alle Daisys symptomer at være forsvundet, og hun var så glad som det kan være. Var det diffusoren eller det faktum, at Daisy simpelthen blev vant til sit nye hjem? Jeg kan ikke være sikker, men andre mennesker har haft lignende resultater, og jeg har hørt historie efter historie fra kæledyrshundeejere, der lover ved effektiviteten af ​​dette produkt.

For så vidt angår min kat Livie var det lidt mere svært at få hende til at blive komfortabel i hendes nye omgivelser. Først prøvede jeg Feliway -diffusoren, som hjalp med at minimere nogle af Livies angstsymptomer, men hendes uvillighed til at bruge kuldboksen forbedrede sig ikke. Efter endnu flere uger tog jeg en beslutning om at aftale en aftale med dyrlæge til en eksamen og få nogle forslag. Veterinæren skrev Livie en recept på en meget lille dosis fluoxetin og foreslog, at jeg fortsat bruger Feliway -diffusoren. Fluoxetin er en receptpligtig medicin, der påvirker kemikalier i hjernen, der forårsager depression, panik, angst eller besættelses-kompulsion. Efter at have fulgt veterinærens henstillinger, tog det endnu en uge eller deromkring, indtil Livie begyndte at bruge sin kuldboks og blev meget mere komfortabel i sit nye hjem.

For to måneder siden sad jeg med et brudt hjerte og to meget stressede kæledyr. Selvom jeg stadig føler tristhed over de begivenheder, der opstod, og mit hjerte stadig ikke er helet, er i det mindste Daisy stoppet med at bjælke og klynke hele natten, og Livie bruger sin kuldboks som den gode pige, hun er. Livet kastede os en kurvebold, som jeg bestemt ikke forventede, og der er ikke meget, jeg kan gøre for at bringe tingene tilbage til den måde, de var før; Alt, hvad jeg kan gøre, er at øve daglig accept, indtil det bliver en livsstil og vente på det større billede/plan for at afsløre sig selv.

Som altid er det vigtigt at huske, at hvis dit kæledyr bliver sygt eller handler anderledes, er det bedste, du kan gøre for at holde dem sunde og glade, at tage dem til en kontrol med dyrlæge. Din dyrlæge er en afgørende del af dit kæledyrs team og kan diagnosticere den tilstand, der gør dit kæledyr dårligt og ordinere den rigtige medication for den tilstand.

Husk også, at en anden god kilde til medicinoplysninger er din 1800PetMeds -apotek, der er tilgængelig til at besvare dine medicinrelaterede spørgsmål.

Har du nogensinde fundet dig selv i en hård personlig situation? Hvordan hjalp du dine familiekæledyr med at tackle?

Angstbehavende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *