50 Fantastisk kæledyr Pets Løst-snor Walking: Dage 29-30

Løst-snor Walking: Dage 29-30

Et af mine mål for denne løsning af løsning var at være i stand til at tage min hund ud i alle situationer uden en klemme krave eller blid leder og få ham under kontrol.

For mig betyder under kontrol, at Ace ikke trækker, klynker, kvæler sig selv eller fikserer på en anden hund eller person. Før denne udfordring gik jeg Ace med hans knivspids krave på næsten hver dag.

Efter at have arbejdet med ACE specifikt om hæl i 30 dage, har jeg nået det punkt, hvor han kan gå næsten hvor som helst med sin almindelige spænde krave.

Denne udfordring beviser, at hvis du fokuserer på et specifikt problem med din hund, kan der foretages en mærkbar forbedring på bare et par uger. Alt hvad du virkelig skal gøre er at dedikere en halv time hver dag til at arbejde med din hund.

Der er et par steder, hvor jeg stadig medbringer Ace’s Choke -krave som PetSmart, lydighedsklasse eller visse parker. Det afhænger virkelig af situationen.

Det meste af tiden har jeg det på hans hals, men jeg fastgør snoret til hans almindelige krave. På den måde bruger jeg ikke choke krave, men den er der, hvis jeg har brug for den.

Ace kan være i snor meget af tiden, og han er mere hæderlig at bo i hælpositionen end han var for 30 dage siden.

En stor del af dette er at opbygge tillid med ham og forhåbentlig også han har tillid til mig.

At øve løsning i båndet hver dag har gjort mig mere opmærksom på min hund og hvad hans grænser er. Mere end noget andet er det at arbejde på snor til gavn for hans hælning i snor. Det er stadig mere sikkert at holde ham i snor det meste af tiden.

Andre ændringer, jeg har bemærket i ACE i den sidste måned, er, hvordan han naturligvis ønsker at holde sig tæt på mig, når vi går ud, uanset om jeg har bedt ham om at hæl eller ej. Hans trækning er næsten væk, undtagen når vi først ankommer et sted “meget spændende” som hundeparken.

Fordi min hund altid er sulten, har han konstant kontrolleret jorden for ting at spise under gåture. Denne vane driver mig nødder, men det er meget bedre end når han trækker videre.

Da det sneede denne uge, forsøgte Ace fortsat at spise sneen. I stedet for at gå hjem for den blide leder, hentede jeg tempoet, så han ikke havde chancen for at gribe eller snuse noget.

Løs-båndet er en kontinuerlig udfordring for de fleste hunde, og det vil bestemt være for Ace og I. Men da han kun er 2, ser jeg frem til mange fremtidige vandreture med min hund og værdsætter ham, fordi han vil være i stand til at mærke langs oftere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *