50 Fantastisk kæledyr Uncategorized Generiske kæledyrsmedicin

Generiske kæledyrsmedicin

AddThis delingsknapper til FacebookFacebookFacebookShare til TwitterTwitterTwittersshare til PinterestPinterestPinterestShare til MoreDdthismore

Ofte vil mine klienter spørge mig om mine tanker om generiske medicin, og hvis jeg føler, at de er lige så effektive som mærkenavne. Så vidt jeg ved i humanmedicin er generiske lægemidler lige så effektive i mange tilfælde som meget dyrere navneskemærker, og farmaceuter vil bestemt udfylde generiske alternativer, når det er muligt. Efter min mening er generiske medikamenter i mange tilfælde også lige så effektive, men jeg har fundet ud af, at navnet brandmedicin i nogle tilfælde stadig ser ud til at overgå generiske muligheder lejlighedsvis.

To almindelige eksempler inkluderer navnet Brand Thyroid Medication Soloxine, som jeg har fundet har givet bedre medicinske resultater i min praksis end billigere generiske levothyroxin -alternativer. Et andet eksempel inkluderer navnet Brand Drug Atopica. Jeg har endnu ikke set de generiske cyclosporinmedicin også udføre i marken.

I mange andre tilfælde, herunder hjerteormmedicin, har jeg fundet generiske lægemidler økonomiske og sikre alternativer til klienter. Jeg vil dog anbefale kæledyrsejere at tjekke med deres dyrlæge om, hvordan de føler, at generik har udført for dem i marken, før de foretager ændringen.

Kæledyrsmedicin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *