50 Fantastisk kæledyr Pets Sådan får du det bedst klædte kæledyr på National Hat Day

Sådan får du det bedst klædte kæledyr på National Hat Day

AddThis delingsknapper til FacebookFacebookFacebookShare til TwitterTwitterTwittersshare til PinterestPinterestPinterestShare til MoreDdthismore2

Genkendte du mig i min meget smukke og smarte chapeau? Dette er en travl uge for mig, fordi der er to afgørende dage, der kommer op. Først torsdag klæder din kæledyr dag. Hvis du har en kat eller en kæledyrshund, der gerne vil pynte sig til lejligheden, kan du få nogle ideer og se mig modellere nogle af mine yndlings tøj, her. Lige næste dag, denne fredag, er National Hat Day! Hatte er meget stilfulde, men de kan være svære at have på, især for hunde eller katte med store ører, som mig. Her er mine anbefalinger:

Brug først et blidt ørerenser for at sikre dig, at dit kæledyrs ører er rene, fordi en hat kan henlede uønsket opmærksomhed på enhver voksagtig opbygning i ørerne!

Vælg en hat med en hakestropp eller elastisk bånd, så hatten forbliver på plads, selv på en blæsende dag.

Vær opmærksom på vejret, når du vælger den bedste hat. Hvis det er en solskinsdag, vil en bredbremmet hat give beskyttelse mod solen. En afslappende fleece-foret hat ville være et usædvanligt valg for en frostig dag.

Vælg en farve, der supplerer din kæledyrshund eller kattens pelsfarve. Jeg synes Pink ser især smuk ud.

Et koordinerende tilbehør som et tørklæde eller solbriller kan få enhver hat til at se endnu mere avanceret ud!

Vælg en hat, der ikke forstyrrer ørerne. Masser af kæledyrshatte er skabt med små huller for at stikke ørerne igennem.

Mine bedste anbefalinger er, hvis din kæledyrshund eller kat ikke glæder sig over at bære hatte, skal du bare springe denne ferie helt over.

Harley var begejstret, da jeg bad ham om at vælge en hat til at bære til denne historie. Desværre fandt han ikke helt begrebet “hat.” Jeg gætter på, at enhjørningshorn kunne betragtes som et hovedbeklædning, men uden en krone eller en rand, tror jeg ikke, at hornet teknisk set kan betragtes som en hat. Undskyld, Harley.

Daisy den krøllede kat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *