50 Fantastisk kæledyr Uncategorized En gang i en livstidshund

En gang i en livstidshund

Heart Dogs

Jeg spekulerer på, om folk tror på ideen om en ”en gang i livet” -hund.

Du ved, hunden i dit liv, som ingen anden hund kan sammenligne med. Den hund, der afholdes over alle andre. Den hund, der på en eller anden måde stjal dit hjerte, selvom du har haft eller vil have mange andre.

Jeg er ikke sikker på, hvad jeg synes om dette koncept. Ace kunne bestemt være det en gang i livet for mig. Men igen er jeg kun 27. Der vil være mange flere ekstraordinære hunde.

Når jeg bliver ældre, bliver jeg mere og mere knyttet til mine hunde. Jeg elskede vores familie Golden Retriever, Kacy, mere end jeg troede, jeg kunne elske en hund. Da Kacy døde, fyldte vores næste gyldne let det tomrum osv. Hvert tab er sværere end det sidste for mig, og hver nye hund hæver min standard for en “stor hund.”

Vil alle mine fremtidige hunde sammenlignes med ACE? Jeg håber ikke. Hver hund skal få en chance for at være sig selv og blive værdsat for sin egen unikhed.

En af mine venner mistede for nylig sin hund og fortalte mig, at hun ikke havde til hensigt at nogensinde få en anden. Hendes ”en gang i livet” hund ville virkelig være hende og eneste, sagde hun. Jeg troede, det var uheldigt. Alle er forskellige. Alle håndterer tab anderledes, ved jeg. Det virker bare forkert for en ægte hundeelsker at gå uden en hund længe.

Så hvad er det, der sætter en hund over alle andre i en persons liv? Jeg ved ikke.

Måske er det nogens første hund. Måske er det den bedst uddannede hund, eller måske er det den uhyggeste hund.

Måske er det den hund, der bærer nogen gennem barndom, ungdom eller i voksen alder. Måske er det den hund, der forbliver bagud, når en ægtefælle forlader for godt. Måske er det den hund, der trøster nogen, der finder få forbindelser med mennesker, hunden, der virkelig er en bedste ven.

Måske er en en gang i livet ikke anderledes end nogen anden hund. Det sker bare for at være den hund, der krydser ind i den enkeltes liv, når hun uanset grund kan bruge mere tid og opmærksomhed på den hund. Hun lægger mærke til, at hunde lidt mere end de andre.

Jeg kan ikke sige, om Ace er min en gang i livet, eller om der er sådan noget for mig.

Bindingen mellem Ace og jeg er meget, meget stærk. Han er den første hund, jeg kan kalde min egen, den første hund, jeg gik ud som en “voksen” og adopterede. He helped me transition from working in an office to running my own business. He has brought me to a new kind of happiness, somewhere I could not have gotten without him. together we have gone on countless outdoor adventures and found ourselves in the quietest, most peaceful scenes.

Ace is just about as ordinary as they come – another big, black dog – but he’s my mutt, a good friend and a good boy.

Have you had a “once in a lifetime” dog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *